Energiflow og Chakrabalancering

Hver dag bliver vi påvirket af vores omgivelser.

Hvis vi i en periode er under negativ påvirkning og  oplever fysisk eller psykisk stress, kan vi ikke slippe af med den tunge energi som lagrer sig i vores system.Det kan til sidst mærkes som tristhed, manglende overskud, generel træthed, ulyst, muskelspændinger mm. Vores 7 hoved-chakra arbejder ikke lige effektivt, og bliver nemt blokeret af udefra kommende påvirkninger. Det kan feks. have betydning for vores måde at kommunikere og agere på. 

En Energiflow behandling hjælper dig med at udrense den tunghed og tristhed og genoplader dine indre energidepoter, så du atter har mod på de daglige udfordringer. Du får overskud til at træde et skridt til side og se dit liv fra en ny vinkel.

Det er vigtigt, at du ikke har travlt lige efter din behandling. Prøv at planlægge det så du har fred og ro, når du går fra mig. Det bedste resultat kommer, hvis man giver kroppen lov til at integrere den nye energi og finde sig til rette i sin nye tilstand. 

Nogle klienter bliver trætte og har lyst til at sove, andre oplever et energiboost og flyver afsted.

Varighed ca 2,5 timer, Pris 850,-

Energiflow behandlingen er sammensat af værktøjer fra Reiki og Andés-traditionen (Inca-healing)og arbejder udfra principperne om at alt levende er energi. Du kan læse mere om Andés-traditionen her