Chakra, Indsigt og Balance - Online Forløb

Har du svært ved at være den bedste udgave af dig selv? 

Ubalancer i dine Chakra, kan være medvirkende til at gøre dit liv mere besværligt.

Udfordringer er svære at overkomme, selvværdet og selvtilliden kan tage nogle gevaldige dyk og det er svært at vise tillid.

Online Chakra Forløb er til dig, der vil blive klogere og arbejde i dybden med dine Chakra.

 

online chakra personlig udvikling balance healing

Hvad er et Chakra?

Vi har alle 7 hovedchakra, samt en række underchakra, der er medvirkende til at vi fungerer optimalt fysisk og psykisk. Hvert chakra arbejder udfra et specifikt sted i vores krop og påvirker os fysisk, psykisk og spirituelt. Der er symboler, farver, krystaller og toner der kendetegner hver enkelt chakras styrker og udfordringer. Jo mere du ved om det pågældende Chakra, jo bedre kan du hjælpe dig selv til et mere afbalanceret liv.

Forestil dig Chakra Balancering som en fintuning af dit system. Som en radio med støj på kanalen, kan du manuelt indstille dine chakra, så de står helt klart uden støj - og så du har nemmere ved at være den bedste udgave af dig selv.

Ubalance i et Chakra kan fx betyde, at du har svært ved at tro på dig selv, manglende livsglæde, lavt selvværd eller lidt for stort ego.

Når du opnår større balance og indsigt i dine udfordringer, har du nemmere adgang til at leve det liv du drømmer om.

Hvad du lærer i Online Chakra Forløb

Der er mange værktøjer du kan arbejde med, hvis du gerne vil fintune dit Chakra-system. I Online Chakra-forløbet, vil du blive præsenteret for følgende:

  • Chakra Meditation - 7 guidede meditationer 
  • Æteriske Olier - hvilke olier er tilknyttet hvilke Chakra, 
  • Krystaller - hvordan kan krystaller fintune din Chakra
  • Farveterapi - hvordan kan farver påvirke dine Chakra
  • Yoga - hvilke yoga øvelser kan aktivere dine Chakra

I 7 uger modtager du en mail med introduktion og praktiske øvelser til ugens Chakra.

Som en bonus, får du adgang til den lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og udveksle erfaringer med de andre deltagere. Der vil være 2 Facebook-live event, hvor jeg taler om Chakra Balancering, samt en live meditation også via Facebook-gruppen. 

De praktiske øvelser vil være en blanding af meditationer og vejledning i at anvende krystaller, olier, farver, yoga mm. Du vil kunne gennemføre ugens praktiske øvelse på ca 30 minutter, men bestemmer selv hvor lang tid du fordyber dig i hvert chakra ud over det. Der vil være yderligere materiale og informationer tilgængeligt alt efter interesse og tid.

Det vil altid være forskelligt hvilke værktøjer der virker bedst for os hver især. Her er din chance for at afprøve forskellige metoder og se hvad du bliver mest tiltrukket af.

Alt sker i dit eget Tempo

Du modtager ugens mail hver lørdag. På den måde har du en uge til at arbejde med det pågældende Chakra - og det kan ske i dit helt eget tempo.

Vi starter med Rod Chakra og slutter med Krone Chakra. Det sikrer det bedst mulige udbytte for dig, når du lærer at forstærke din jordforbindelse, inden du fordyber dig i de mere spirituelle Chakra.

Pris og Praktisk

Prisen for din deltagelse i Online Chakra er 495,-  

Online Chakra Forløb starter lørdag d. 18. februar og kører 7 uger frem.

Du modtager en ugentlig mail med meditation og introduktion til det pågælde chakra.

Du har adgang til lukket facebook gruppe, og det ekstra materiale der bliver oploadet her 3 gange om ugen

Du kan aflytte meditationerne hvornår det passer dig via Soundcloud (gratis app)

Du har mulighed for at stille alle de spørgsmål der dukker op undervejs.

Du kan dele dine oplevelser med de andre deltagere i facebook gruppen.

Her kan du tilmelde dig

Udfyld oplysningerne i formularen for at tilmelde dig.

Du vil indenfor 48 timer modtage din bekræftelse. Har du ikke hørt fra mig, indenfor den tidsfrist, er du velkommen til at ringe på 25488718 eller skrive en mail direkte til christin@energy-healing.dk