aromatouch doterra healing balancering

Aromatouch Technique - afslappende, beroligende, balancerende

Har du brug for afslapning og forkælelse?

Aromatouch er en speciel form for aromaterapi-massage, udviklet af Dr. David Hill for doTERRA. 

De daglige udfordringer i din hverdag, påvirker din fysiske og psykiske velbefinden. Uanset om det er udfordringer i den nærmeste familie eller særlige arbejdsforhold, der tager din energi, kan Aromatouch massagen få dig til at være mere afslappet og i bedre balance. 

Dufte spiller en stor rolle i vores velbefinden. Duftnoter fra essentielle olier, går i direkte forbindelse med dit følecenter i hjerne. På den måde, kan duftene påvirke dit humør og skabe forandringer i din hverdag. Hver enkelt olie i behandlingen er specielt udvalgt for dens særlige aromatiske egenskaber og stærke kvaliteter ift afslapning, immunforsvar og udrensning.

Kombinationen af de særligt udvalgte olier, med duftnoter fra bla. appelsin og mynte, skaber en helt særlig oplevelse - massage og healing af sjæl og krop. 

Behandlingen

Aromatouch Therapy består af 4 faser: 

Afstresning, Immunboost, Anti-inflammatorisk og til sidst stabiliserende. 

Det betyder, at olierne arbejder på alle niveauer i dit system. Du vil derfor opleve både en følelsesmæssig og fysisk afslapning.

Behandlingen består af blide berøringer i kombination med 8 essentielle olier. Olierne påføres ryg, baghoved og fødder i en let massage, der fremmer dyb afslapning og indre ro.

Du ligger behageligt understøttet på briksen, pakket ind i tæpper og håndklæde. Din overkrop og fødder skal være afklædte.

Medbring stort håndklæde samt lagen - vær klar over, at der kan komme olie på.

75 minutters session - selve massagen varer ca 50 minutter,  pris 700,-

Jeg er certificeret Aromatouch behandler og det er de 100% rene olier fra doTERRA jeg anvender til behandlingen.

Læs mere om olierne og doTERRA her