Webinar om Chakra Balancering og Æteriske Olier

Få indblik i de 7 hovedchakra og lær at balancere dem med aromaterapi - 1. november kl. 14-17.00

Er du nysgerrig på hvor meget vi er påvirkede af vores chakra, og hvordan du kan anvende æteriske olier til at skabe mere balance?

Så deltag på webinar om Chakra og Æteriske Olier, søndag d. 1. november kl. 14-17.00 via Zoom

Jeg gennemgår de 7 hoved chakra og deres betydning for hvordan du har det - fysisk og psykisk. Der er mange ting der påvirker os i vores hverdag og heldigvis er der også meget der kan genskabe balancen - når du først er blevet opmærksom på det. 

En meget enkelt måde, som alle kan lære, er at anvende æteriske olier og aromaterapi. Jeg fortæller om hvorfor æteriske olier kan hjælpe dig med at skabe bedre balance, og viser olie blends til de 7 hovedchakra. Du kan blande dine egne olier hjemme hos dig selv undervejs i webinaret og stille spørgsmål løbende. 

Webinar om Chakra og Æteriske Olier : 395,- 

Du får 3 timers webinar, pdf med gennemgang af de 7 hovedchakra, samt deres fysiske/psykiske egenskaber, opskrifter på 7 Chakra Blends, sammensat af de 100% rene olier fra Doterra, og mulighed for at stille spørgsmål direkte til mig undervejs. 

 

Jeg har undervist i chakra balancering, healing og æteriske olier gennem flere år og elsker at nørde med "diagnosticering" og balancering af energisystemets ubalancer. Magasinerne Femina, Psykologi og Søndag har bragt intervews med mig om netop chakra balancering og jeg har medvirket i programmer om alternativ behandling på DR2.

Jeg glæder mig til at møde dig til en hyggelig og intensiv eftermiddag!

 

chakra balancering æteriske olier aromaterapi følelser

Pris for webinar er 395,-

Der vil være en kort pause undervejs. 

Tilmelding på mail til christin@energy-healing.dk 

Indbetaling via mobilepay til tlf 25488718

Her kan du tilmelde dig

Når jeg har modtaget din indbetaling, fremsender jeg Zoom link til webinaret.

Du modtager en liste over hvilke olier jeg planlægger at bruge i løbet af webinaret. På den måde har du mulighed for at lave dine egne blends samtidig med min gennemgang.