Chakra Coaching

Er du nysgerrig på dig selv og hvad dine chakra kan afsløre om dine daglige udfordringer og handlemønstre?

Chakra Coaching kan give dig indsigt, forklaring og overblik - og en to-do liste over hvordan du kommer videre.

Det er ikke et Quick-fix, men kan være en god start på det stykke udviklingsarbejde du godt ved venter - eller måske blot en spirituel forklaring på dine jordiske udfordringer.

 

Hvordan foregår det?

Du udfylder nedenstående formular og sender til mig. Jeg kvitterer med en Chakra Test med 21 spørgsmål samt forslag til tidspunkt for din Chakra Coaching, der foregår via Skype / Zoom.

Vores samtale har udgangspunkt i dine svar på testen og jeg gennemgår de 7 hovedchakra og deres karakteristika, med fokus på dine styrker og ubalancer. Vi taler om dine chakra ift din hverdag og du får forslag til værktøjer, der kan hjælpe dig i bedre balance.

Du modtager link til en optagelse af vores session efterfølgende.

Hvad koster det ?

Chakra Coaching, 60 minutter

  • Chakra Test
  • Gennemgang af de 7 hoved chakra og deres betydning
  • Samtale om dine chakra og deres ubalancer / blokeringer
  • Forslag til personlig udvikling på egen hånd

Pris 950,-

 

Efterfølgende fjernhealing :

Tilvalg af fjernhealing med fokus på dine ubalancer

Pris for 30 minutter, 400,- 

chakra coaching healing christin bjergbakke

Hvorfor?

Gennem mit arbejde som behandler og Reikimester har jeg opdagedet hvor stor betydning Chakra systemet har for vores velbefinden - fysisk, psykisk og spirituetl

Det er både små og store signaler vores Chakra sender til os løbende, og de fleste af os er rigtig gode til at overhøre dem - og stille og roligt bliver vi fx mere stressede, pressede og syge.

Når du er opmærksom på, hvilke signaler du modtager fra din krop og dine chakra, kan du bedre passe på dig selv  - og dermed ændre uhensigtsmæssige handlemønstre før det går helt galt og din krop eller psyke siger fra.

En Chakra Coaching kan ikke "redde" dig fra alle dårligdomme, men den kan give dig et indlbik i og en forståelse for de advarselssignaler du modtager, når dine chakra er ude af balance.

Bestil din Chakra Coaching

Så snart jeg har modtaget din udfyldte fomular, vil jeg sende dig link til Chakra testen, samt betalingsinformationer og forslag til tidspunkt for din Chakra Coaching.

Der kan være travle tider i min klinik og det kan ske at du må vente 1 dags tid, før du hører fra mig. Synes du der går for lang tid, er du velkommen til at ringe på 25488718, så vi kan aftale nærmere.

 

Formiddag
Eftermiddag
Lørdag formiddag