Chakra-skolen

Fordyb dig i de spændende chakra uanset om du er nybegynder eller har kendskab til emnet

Nu er det muligt for dig at blive klogere på chakra systemet helt i dit eget tempo. 

Basis, del 1 - køb adgang til det første webinar og se det på replay. Fordyb dig i den spændende verden af gammel visdom og ny tids læring. Klik her for for detaljer.

Værktøjskassen, del 2 - live webinar d. 25.4.21. Til dig der vil have indblik i hvordan æteriske olier, krystaller, meditationer, farver, yoga og lyd kan påvirke dine chakra. Kan efterfølgende købes og downloades som replay.

Den Professionelle, del 3 - er udviklet til dig der allerede kan heale og har kendskab til krystaller og æteriske olier. Her lærer du konkrete behandlingsmetoder og pakken er inklusiv video-instruktion samt en fysisk dag. Kommer snart

Chakra Meditationer er et sæt på 7 kanaliserede meditationer, der hjælper dine chakra til en tilstand af bedre balance. Kommer snart

Chakra webinar - Værktøjskassen, del 2

Søndag d. 25. april kl. 14-16.30. Vær med live og stil dine egne spørgsmål direkte.

Webinar med gennemgang af forskellige værktøjer til balancering af chakra. 

  • Præsentation af aromaterapiens principper og gennemgang af velegnede olier til balancering af de 7 hovedchakra.
  • Gennemgang af velegnede krystaller til de 7 hovedchakra
  • Overblik over forskellige andre metoder, der kan virke balancerende på dine chakra: farver, lyd, yoga.
  • Du modtager efterfølgende pdf med forslag til olier og krystaller for hvert chakra, samt optagelse af webinaret til download på egen computer. 

Pris: 350,- tilmeld dig ved at udfylde formularen her på siden.

Når du har deltaget på Chakraskolens del 1 og del 2, kvalificerer du dig til at fortsætte på del 3. Gennemfører du alle 3 dele, inklusive gennemgang af de tilhørende pakker med materiale, udstedes diplom efter afslutning af den fysiske undervisning (inklusive i Den Professionalle, del 3)

 

Tilmeld dig Chakra webinar "Værktøjskassen"

Når du har sendt din tilmelding og betalt 350,- på mobilepay, modtager du zoom link til webinaret. Du kan både deltage live eller vente på at få tilsendt optagelsen efterfølgende, og se det på et tidspúnkt der passer dig bedre. 

 

Hvad er Chakra?

Ordet "chakra" starmmer fra sanskrit og betyder energicirkel /energihjul.

Chakra er energiscentre i kroppen der har fysisk, psykisk og spirituel betydning for vores velbefinden. Teorien siger, at ubalancer i de forskellige chakra kan give udslag fysisk og psykisk og derved påvirke din måde at håndtere dit liv på.

Jo mere opmærksom du er på at være i balance, jo nemmere er det at forblive centreret i hjertet.