Chakra-skolen

Fordyb dig i de spændende chakra uanset om du er nybegynder eller allerede ved noget

Nu er det muligt for dig at blive klogere på chakra systemet helt i dit eget tempo. 

Basis, del 1 - køb adgang til det første webinar og se det på replay. Fordyb dig i den spændende verden af gammel visdom og ny tids læring. Klik her for for detaljer.

Værktøjskassen, del 2 -  Til dig der vil have indblik i hvordan æteriske olier, krystaller, meditationer, farver, yoga og lyd kan påvirke dine chakra. Køb adgang til replay af webinaret og se det når det passer dig. Se detaljer for bestilling nedenfor

Den Professionelle, del 3 - er udviklet til dig der allerede kan heale og har kendskab til krystaller og æteriske olier. Her lærer du konkrete behandlingsmetoder og pakken er inklusiv video-instruktion samt en fysisk dag. Webinar for del 3 foregår tirsdag d. 6. juli kl. 19.00 - det er muilgt at købe adgang til optagelsen af webinaret efterfølgende.Fysisk træningsdag med demonstration af Chakrabalancering med healing, krystaller og aromaterapi foregår 15. august. Der vil komme endnu en fysisk dag senere på efteråret. 

Chakra Meditationer er et sæt på 7 kanaliserede meditationer, der hjælper dine chakra til en tilstand af bedre balance. Kommer snart

Chakra webinar - Værktøjskassen, del 2

Webinar med gennemgang af forskellige værktøjer til balancering af chakra. 

  • Præsentation af aromaterapiens principper og gennemgang af velegnede olier til balancering af de 7 hovedchakra.
  • Gennemgang af velegnede krystaller til de 7 hovedchakra
  • Overblik over forskellige andre metoder, der kan virke balancerende på dine chakra: farver, lyd, yoga.
  • Pdf med forslag til olier og krystaller for hvert chakra
  • Privat link til replay af det oprindelige webinar

Få adgang til alt dette ved at udfylde formularen her på siden - Pris: 250,-

Når du har deltaget på Chakraskolens del 1 og del 2, kvalificerer du dig til at fortsætte på del 3. Gennemfører du alle 3 dele, inklusive gennemgang af de tilhørende pakker med materiale, udstedes diplom efter afslutning af den fysiske undervisning (inklusive i Den Professionalle, del 3)

 

Chakrawebinar "Værktøjskassen" på replay

Når du har sendt din tilmelding og betalt 250,- på mobilepay, modtager du mail med link til webinaret, samt pdf med oversigt over olier og krystaller.

 

Hvad er Chakra?

Ordet "chakra" starmmer fra sanskrit og betyder energicirkel /energihjul.

Chakra er energiscentre i kroppen der har fysisk, psykisk og spirituel betydning for vores velbefinden. Teorien siger, at ubalancer i de forskellige chakra kan give udslag fysisk og psykisk og derved påvirke din måde at håndtere dit liv på.

Jo mere opmærksom du er på at være i balance, jo nemmere er det at forblive centreret i hjertet.