"At hvile i hjertet"

Spirituelt forårsforløb med kanalisering og meditation

Er du nysgerrig på den spirituelle verden og hvordan du kan løfte dig selv til en højere forståelse?


Forløbet giver dig:

  • kontakt til dine spirituelle guider,
  • værktøjer til at arbejde med ærkeengle og opstegne mestre,
  • indsigt og øget forståelse for det spirituelle univers,
  • bedre adgang til din sjæls visdom, 
  • træning i at hvile i dit hjerte (5D),


Jeg støtter og guider din process undervejs, og hjælper dig med at opleve forskellen ved at hvile i dit hjerte i stedet for i ego og kontrol.

Når du deltager på "At hvile i hjertet", lærer du blandt andet at øge din personlige vibration og dermed opnå større indsigt i din sjæls rejse. Du får redskaber der støtter din transformation og du vil opleve forskellen ved at hvile i dit hjerte i stedet for i ego og kontrol.

Over 3 aftener modtager du direkte kanalisering fra mit team af opstegne mestre og ærkeengle, og du lærer hvordan du kan forstærke kontakten til dine guider og Spirit, med hjælp fra særlige meditationsøvelser og energiværktøjer

Hver aften har sit eget undertema med en guidet meditation / energiøvelse, kanalisering samt efterfølgende snak og spørgsmål fra deltagene. Det er et sammenhængende forløb, der præsenterer dig for spirituel viden og giver dig unikke redskaber, der kan skabe positive ændringer i dit liv. Efter hver aften modtager du en lydfil med den energiøvelse, så du kan arbejde videre på egen hånd. 

 

OBS: Du kan deltage på den første aften, uden at tilmelde dig hele forløbet. Det er IKKE muligt at deltage på anden og tredje aften, hvis du ikke har været med på første.

 

 

Torsdag d. 3. marts,

 ”Hvordan løfter jeg min spirituelle bevidsthed  - og hvorfor?”

Introduktion til at arbejde bevidst med det blå lys, kontakt til spirituelle guider

 

Tirsdag d. 5. april,

”Hvordan integrerer jeg sjælsvisdommen i min hverdag?”

Introduktion til at opbygge Lyskvotient, kontakt til opstegne mestre

 

Torsdag d. 5. maj,

”At hvile i hjertet”

Introduktion til at arbejde bevidst med den blå stråle, kontakt til ærkengle

Alle aftener er kl. 18.30-21.00. Sluttidspunktet kan afvige efter behov. 

Lokalerne er beliggende i Center for Indre Respons, Købmagergade 55, København K. 

Pris og Praktisk

Over de 3 aftener vil du blive introduceret til særlige værktøjer, der giver dig adgang til højere visdom, via en højere personlig vibration.

Efter hver aften modtager du en lydfil med den aktuelle meditation / energiøvelse, så du kan arbejde videre på egen hånd. Undervisningen er planlagt som et kontinuerligt samhængende forløb.

Det er selvfølgelig muligt at få vejledning undervejs mellem undervisningsafternene, hvis øvelserne giver udfordringer. 

Undervisningen er undervejs guidet af mit team af opstegne mestre og ærkeengle. Der kan derfor ske afvigelser fra det oprindelige program.

 

Pris for forløb med 3 aftener: 1595,-

Pris for d. 3. marts alene: 650,- 

Hvad er det vi lærer på de aftener?

Det er unikke og powerfulde værktøjer, der sætter dig i stand til at øge din personlige udvikling og slippe de uhensigtsmæssige handlemønstre, der holder dig tilbage fra at leve det liv du drømmer om.

At lære at arbejde med blåt lys, stråler og lyskvotient, er en viden der først blev tilgængelig for "almindelige mennesker" i løbet af 1980'erne. På dette tidspunkt blev der åbnet op for adgang til en højere visdom, så flere mennesker kan forstå og arbejde på en højere frekvens - og dermed være med til et kollektivt løft af den mennelige bevidshed. 

Ja Tak - jeg vil gerne med!

Udfyld formularen for at tildmelde dig til et spændende efterår med fokus på din spirituelle udvikling. De 3 aftener udgør et sammenhængende forløb og kan ikke tages individuelt. 

Hver aften lærer dig et værktøj, der sætter dig i stand til at arbejde med indholdet af næste aften. 

Pris for forløbet af 1595,- der betales ved tilmedling via mobileapay til tlf 25488718, mærket "At hvile i hjertet" . (Vil du meget gerne med, men har brug for en anden betalingsordning, så kontakt mig direkte)

Torsdag d. 3. marts alene koster 650,-. 

OBS - TJEK DIT SPAMFILTER HVIS DU IKKE KAN SE EN  BEKRÆFTELSE FRA MIG

Hele forløbet så jeg får den fulde oplevelse
den første aften, 3.3 for at se om det er noget for mig