Hvad har du brug for?

Det er helt individuelt hvad vi bliver tiltrukket af, når vi ønsker hjælp. Vi er alle unikke, med hver vores rejse. Jeg møder dig lige der, hvor du er -  sammen ser vi på, hvad du har brug for.

Reiki

Reiki er en blid berøringsterapi med dybdegående virkning. Reiki går ind og arbejder lige der, hvor dine udfordringer ligger og heler dine fysiske og pyskiske sår indefra. Reiki kan være den hjælp du mangler for at træffe bedre valg og har balancerende effekt på bla. angst, depression og PTSD.

1 reiki session vil gøre dig godt - 4-6 sessioner kan skabe ændringer i dit liv, du ikke troede muligt.

Regressionsterapi

Regressionsterapi / Healingsregression giver dig indsigt i uhensigtsmæssige handlemønstre, der ikke længere fungerer for dig. En blid terapiform, der rummer hele dig.

Terapien tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation - følelser og frustrationer, angst eller depressioner. Du bliver ført tilbage i underbevidstheden til barndom, fostertilstand, tidligere liv og sjælstilstand.

 

Mentor & Meditation

Et personligt udviklingsforløb med spirituel mentor, kan betyder den store forandring du har søgt længe. Reiki, terapier og spirituel coaching med udgangspunkt i dine behov. Står du stille og har brug for fremdrift, får du værktøjerne her.

Meditation er for mange vejen til mere ro og dybere indsigt. Jeg tilbyder meditationsaftener og undervisningsforløb med meditation og positiv psykologi.

 

chakrabalancering aromaterapi healing reiki christin Bjergbakke

Aromaterapi & Chakra

Oplev den dybe healing ved en Chakra Balancering, udført med krystaller og æteriske olier.

Se mere her

  

 

Medlem af Healer-Ringen og formand for bestyrelsen

Healer-Ringen