Hvad har du brug for?

Det er helt individuelt hvad vi bliver tiltrukket af, når vi ønsker hjælp. Vi er alle unikke, med hver vores rejse. Jeg møder dig lige der, hvor du er -  sammen ser vi på, hvad du har brug for.

Jeg har forskellige værktøjer til rådighed, læse mere under de forskellige tilbud og find det du har brug for. 

Er du på udkig efter et dybdegående forløb, der vil sætte skub i din personlige vejledning, er det Sjælscoaching, der er mest velegnet.

Klik her for at læse mere  om Sjælscoaching.

Reiki

Reiki går ind og arbejder lige der, hvor dine udfordringer ligger og healer dine fysiske og pyskiske sår indefra. Reiki kan være den hjælp du mangler for at træffe bedre valg og har balancerende effekt på bla. angst, depression og PTSD.

1 reiki session vil gøre dig godt og kan føre gen forskel ved akutte ubalancer. Kroniske tilstand kræver længere forløb og 6-12 sessioner kan skabe ændringer i dit liv, du ikke troede muligt.

 

Regressionsterapi

Regressionsterapi / Healingsregression giver dig indsigt i uhensigtsmæssige handlemønstre, der ikke længere fungerer for dig. En blid terapiform, der rummer hele dig.

Terapien tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation - følelser og frustrationer, angst eller depressioner.

Ønsker du hjælp til at sige farvel til afdøde sjæle, er det med terapiens redskaber jeg viser dig vej.

Chakra Balancering

Oplev en Chakra Balancering med krystaller og aromaterapi,

Kombinationen af aromaterapi med healing og krystaller forstærker healingsprocessen og fremmer de positive tanker. Healingen når dybere og giver mulighed for større velbefinden.

En hel unik behandling, der udover at være skøn og afslappende, kan give dig indblik i dine styrker og svagheder. 

 

Medlem af Healer-Ringen 

Brancheorganisation for healerne i Danmark

Healer-Ringen