"Jeg vil give mine varmeste anbefalinger for et Sjælscoaching forløb hos Christin. Jeg var i tvivl forinden om jeg havde overskuddet til et sådan forløb, i min travle hverdag. Men forløbet gav mig nettop det overskud jeg manglede.

Jeg fandt en ro i mit hjerte og en vej til mit hjerte, som viste mig en smukkere tilgang til livet. Jeg ønskede at åbne mig op, og erfarede at der altid er åbent, vi skal blot lære at lytte og tage imod.

Jeg fik en masse værktøjer jeg kan bruge i min hverdag, til at genfinde min ro og mit overskud, når jeg er ved at miste balancen.

Det er de små ting i livet, der er de største."

Signe H-L

"Christin har lært mig at være centreret i mit hjerte, der hvor min sjæl har sæde. Da jeg fandt vejen tilbage til mit hjerte, fandt jeg vejen tilbage til min sjæl. Jeg kom igen i kontakt med mit højere selv. Min indre stemme, som i mange år havde været overdøvet af egoets stemme, blev mere og mere tydelig. Jeg lærte at jeg er ikke mit ego. Det føles fantastisk..."

Taymi Z. 

"Christin, at møde dig har ændret mit liv for altid. Dine varme healende hænder og den viden du besidder er helt ubeskrivelig. Både min datter og jeg har meget glæde af Reiki hver dag.

Tak fordi du er dig - en fantastisk reikimester / S.N."

Det er ikke tilfældighed at jeg blev ledt hen til Christin. Efter at have modtaget både Reiki og regressionsterapi med vidunderlige resultater, var jeg ikke i tvivl om, at min egen uddannelsesvej skulle være i Christins hænder. Jeg har taget Reiki 1og 2 og føler mig kompetent til selv at give Reiki behandlinger, som mine nære nu nyder.

Christin formår at videreformidle denne denne kærlige energi på en fantastisk måde. Med ro og fuld struktur over dagen, har jeg oplevet at vi er kommet hele vejen rundt. Der har været god tid til alle elementer i undervisningen, både teoretisk og praktisk ved briksen, og samtidig til socialt hygge og masser af grin, hvilket var med stor glæde, da vi i høj grad nød samværet på holdene. Christin har en særlig evne til med sin fintfølende intuition, engagement og store rummelighed, at få enhver til at føle sig velkommen og speciel på sin egen måde.

Jeg glæder mig allerede til et nyt kursus hos Christin og står med en følelse af at have fundet "hjem". 

 Tina A.

Trine S.

"Reiki åbner nogle kanaler og vasker mig ren. At modtage denne rene energi som skyller igennem mig som guldregn, er et spabad af de helt vidunderlige.

Christin har med kærlighed ledt mig ud på yderst personlige rejser, som har givet mig en meget stærk forståelse for, hvorfor visse ting ikke er lette i dette liv.

I stor tak og kærlighed til Christin, soim viste mig vejen, og i stor forundring og taknemmelighed over alt det vi får fra Universet og vores sjæle"

 

Hanna S.

Kæreste Christin, Tusind tak for en ubeskrivelig fantastisk weekend. Det er længe siden at jeg har oplevet så meget afspænding fordelt over så mange dage. Du er en fabelagtig formidler. Det er så svært at beskrive med ord hvad jeg har fået ud af de her tre dage, men noget kom ligesom på plads hos mig. Jeg mærker det i mine hænder og mit hjerte.

Jeg har haft rig mulighed for at give Reiki til mine børn - Og selvfølgelig at give Reiki til mig selv.

Et stort tak til dig!

 

 

Anne L.

" Christin er den dygtigste behandler jeg har prøvet. Denne rejse har været den vildeste nogensinde. Efter Christin anbefaling bliver jeg selv indviet som reiki healer. Jeg var glad for at jeg turde, sikke en rejse det blev og nu er jeg så privilegeret at kunne give mig selv og mine nærmeste reiki healing hver dag."

 

Lars

Jeg vil gerne takke dig for en dejlig oplevelse i trygge rammer. Uden din hjælp og vejledning havde det været svært at komme frem til den afklaring, som jeg har opnået i dag. En afklaring, som gør mig klar til at sætte en milepæl hvor jeg er lige nu i mit liv, samt være taknemmelig for alt det, som har været indtil nu og se frem til alt det, som jeg endnu har til gode.

..... jeg har foldet mine vinger ud og er klar til at flyve :-)

christin bjergbakke reiki mester

"Christin Bjergbakke har en smuk evne til at bringe dig tilbage til din naturlige indre harmoni, ved at tilføre frisk energi så ens batterier bliver genopladet

Det er som man ser Verden med klarere øjne, når man går derfra"

Dorte Steenberg