Reikimester, Forfatter & Regressionsterapeut Christin Bjergbakke

År tilbage stod jeg et sted i mit liv, hvor der var udsolgt på alle hylder. Der var ingen glæde tilbage, intet overskud, intet initiativ. Jeg var klar over, at jeg måtte gøre noget særligt for at komme videre, men havde ingen idé om hvad der skulle til.

Så mødte jeg en spirituel coach, der ved vores første møde, fik mig til at mærke en boblende fornemmelse af håb. Jeg gik derfra med en overvældende følelse af, at dette måtte jeg lære, så jeg kunne hjælpe andre.

Derfor lever jeg i dag af rådgive klienter, der er klar til at tage kontrol over deres liv. Jeg er god til det, for jeg har selv gået vejen. 

 

Hvilken type klienter arbejder jeg med?

Mine klienter har et ønske om at få mere glæde og overskud i deres liv.

Du er klar til at påtage dig ansvaret for at ændre de ting, der ikke fungerer, og venter ikke længere på at andre skal gøre arbejdet. Du ved at forandring er nødvendig, for at skabe det liv du drømmer om. Du mærker en trang til øget spirituel bevidsthed og ved at der er så meget mere der ligger og venter på dig.

Det har ingen betydning, om du har erfaring med den spirituelle verden. Det vigtigste er, at du er klar til at løfte dig op på et højere bevidsthedsniveau og få adgang til alt det din sjæl rummer. 

Mine klienter ønsker at vide mere om sig selv og deres plads i livet. At få indblik i alt der er muligt, og lære hvordan de kan komme derhen. Jeg samarbejder med et højt udviklet team af opstegne mestre og ærkeengle. Det betyder, at min coaching og viden foregår med udgangspunkt i kanaliseret visdom og med mestrene indenfor rækkevidde. De redskaber jeg præsenterer mine private klienter for, er unikke og kan ændre dit liv. 

En særlig del af mit arbejde som spirituel vejviser, er at hjælpe sjæle med at slutte fred med sig selv og deres nære. At gå ind i mørket og fortvivlelsen og finde lyset, der kan vise forløsning, tilgivelse og afslutning. 

 

Hvilken uddannelse og erfaring har jeg?

Jeg har mere end 700 timers uddannelse som alternativ behandler og har bla. gennemført 2 års mestertræning for i 2016 at blive indviet Reikimester i Usui Shiki Ryoho Reiki. Jeg er healingsterapeut med regression til tidligere liv som speciale, og uddanner også terapeuter indenfor dette område.

Jeg har gennemgået 3 års træning indenfor kanalisering og mediumship hos spirituel mentor Christina Hill, og min første kanaliserede bog "Channeled Messages of Love and Light"  kan købes  på Amazon. I november 2021 udkom Amazon international bestseller,  "Life Reimagined", hvor jeg med 20 andre kvindelige coaches har skrevet om et det tidspunk i vores liv, der ændrede alt og førte os til det sted vi står i dag.

Jeg har medvirket i tv-programmer på DR2 om alternativ behandling, samt blevet interviewet til artikler i magasinerne Liv & Sjæl, Femina, Psykologi, Søndag og Elle.

Fra 2013-2018 var jeg formand for healernes brancheforening i Danmark, Healer-Ringen, og kender til vigtigheden af integritet, etik og faglighed i mit arbejde.

Min personlige indgangsvinkel til den spirituelle verden er Andés-traditionen fra Peru. Den er en stor del af mit livssyn og jeg anvender naturenergiens styrke og visdom i mit arbejde, når det er nødvendigt. 

Jeg har gennemgået undervisning i kognitiv terapi ift psykisk sårbare, og arbejder med grundprincipperne for positiv psykologi. Disse redskaber er blandt andet blevet anvendt i mit arbejde med krigsveteraner, samt undervisningsforløb i positiv psykologi og meditation for psykisk sårbare unge. 

 
Læs mere 

Reiki Healing

Regressions Terapi

Andes-traditionen

Min bog "Channeled Messages of Love and Light" kan købes på Amazon

PTSD og Reiki

Der er påvist gode resultater i forhold til PTSD og krigsveteraner, når man kombinerer Reiki, Yoga og Akupunktur med den gængse behandling.

Læs mere her

Baggrund og Oprindelse

Andés- traditionen er min personlige vej, den har haft stor indflydelse på mit livssyn og har inspireret til mange af meditationerne jeg anvender i mit arbejde

Læs om Andés-filosofien her

Historien om Reiki's genopdagelse i begyndelsen af 1900-tallet, bliver fortalt på Reiki 1 kurset. Reiki er en mundtlig tradition, overleveret gennem tiden fra japanske Mikao Usui. Den genfortælles fra mester til studerende, som en del af læringsprocessen og den personlige udvikling, der følger med at gennemføre et Reiki kursus.

DR2 - Alternativ behandling

Se min medvirken i programmer på DR2 vedr alternativ behandling

Se links og pressemeddelse her

Forskning og Erfaring

I USA og andre steder, er man længere fremme end herhjemme, mht anvendelse af Reiki i kombination med konventionel sygepleje.

Find Reiki Research links her