Reikimester Christin Bjergbakke

Baggrunden for mit arbejde

År tilbage stod jeg et sted i mit liv, hvor der var udsolgt på alle hylder. Der var ingen glæde tilbage, intet overskud, intet initiativ. Jeg var klar over, at jeg måtte gøre noget særligt for at komme videre, men havde ingen idé om hvad der skulle til.

Magtesløshed, frygt for fremtiden, manglende selvtillid, ensomhed, håbløshed….you name it!

 

Så mødte jeg en spirituel coach, der ved vores første møde, fik mig til at mærke en boblende fornemmelse af håb. Jeg gik derfra med en overvældende følelse af, at dette måtte jeg lære, så jeg kunne hjælpe andre.

Derfor lever jeg i dag af rådgive andre, der har brug for at genvinde kontrollen over deres liv.

Jeg er god til det, for jeg har selv gået vejen. 

 

Hvilken type klienter arbejder jeg med?

Jeg arbejder med mange forskellige typer mennesker, der alle har det til fælles, at de har et ønske om at få mere glæde og overskud i deres liv. De har påtaget sig ansvaret for at ændre de ting, der ikke fungerer, og venter ikke på at andre skal gøre arbejdet.

Måske er du ekstra følsom, i omgivelser der ikke forstår det kan være en udfordring, måske er du ramt af stress, depression, angst og livskrise - eller du er pårørende til en med de nævnte symptomer. 

Det vigtigste er, at du nu vælger at tage kontrollen tilbage over dit liv - og jeg har redskaberne der kan hjælpe dig med det. Så er du klar til at gå i gang med arbejdet og har mod på at flytte din bevisthed til et sted med mere lys og glæde, er der en god chance for at vi kan skabe mirakler sammen.

 

Hvilken uddannelse og erfaring har jeg?

Jeg har 700 timers uddannelse som alternativ behandler og har bla. gennemført 2 års mestertræning for at blive indviet Reikimester i Usui Shiki Ryoho Reiki. Derudover er jeg healingsterapeut, med regression til tidligere liv som speciale.

Jeg har fra 2013-2018 været formand for healernes brancheforening i Danmark, Healer-Ringen, og kender til vigtigheden af integritet, etik og faglighed i mit arbejde.

Min personlige indgangsvinkel til den spirituelle verden er Andés-traditionen fra Peru. Den er en stor del af mit personlige livssyn og jeg anvender naturenergiens styrke og visdom i mit arbejde, når det er nødvendigt. 

Jeg har gennemgået træning i kognitiv terapi ift psykisk sårbare, og arbejder med grundprincipperne for positiv psykologi. Disse redskaber er blandt andet blevet anvendt i mit arbejde med krigsveteraner, samt undervisningsforløb i positiv psykologi og meditation på produktionsskolen Klemmenstrupgårds EGU linie. Derudover afholder jeg med jævne mellemrum retreats og workshops indenfor yoga, reiki, meditation og naturenergi.

 
Læs mere 

Reiki Healing

Regressions Terapi

Andes-traditionen

PTSD og Reiki

Der er påvist gode resultater i forhold til PTSD og krigsveteraner, når man kombinerer Reiki, Yoga og Akupunktur med den gængse behandling.

Læs mere her

Baggrund og Oprindelse

Andés- traditionen er min personlige vej, den har haft stor indflydelse på mit livssyn og har inspireret til mange af meditationerne jeg anvender i mit arbejde

Læs om Andés-filosofien her

Historien om Reiki's genopdagelse i begyndelsen af 1900-tallet, bliver fortalt på Reiki 1 kurset. Reiki er en mundtlig tradition, overleveret gennem tiden fra japanske Mikao Usui. Den genfortælles fra mester til studerende, som en del af læringsprocessen og den personlige udvikling, der følger med at gennemføre et Reiki kursus.

DR2 - Alternativ behandling

Se min medvirken i programmer på DR2 vedr alternativ behandling

Se links og pressemeddelse her

Forskning og Erfaring

I USA og andre steder, er man længere fremme end herhjemme, mht anvendelse af Reiki i kombination med konventionel sygepleje.

Find Reiki Research links her