traditionel reiki mikao usui healing kursus

Traditionel Reiki Healing

Reiki er den enkleste og sikreste måde at lære at heale på. En nem og naturlig metode, der giver dig mulighed for at hjælpe dig selv og andre. Uanset om du blot er nysgerrig på healing, eller om dit mål er at blive professionel behandler, er et Reiki kursus et godt sted at starte. 

Reiki er fysisk og psykisk balancerende, belyser det positive og forløser det negative i kærlig og dybdegående healing. En spirituelt udviklingsvej, der viser nye veje og healer gamle traumer og skader. Reiki er især velegnet i forbindelse med psykiske ubalancer som angst, stress, depression og ptsd. 

Vejen til at kunne leve som Reiki behandler, starter med Reiki 1, Reiki 2 og eventuelt Reikimester-graden. Er du alternativ behandler indenfor et andet område, vil Reiki understøtte og forstærker de værktøjer du i forvejen benytter dig af.  

Der er mange fordele ved at lære Reiki, både til dig selv og dem du giver det videre til:

 • Mere energi
 • Større livsglæde
 • Du kan gøre en forskel i dit og andres liv
 • Øget mentalt overskud, så du kan træffe bedre valg 
 • Mindre smerte, mindre angst og stress

Jeg underviser i den traditionelle Reiki, Usui Shiki Ryoho, der giver dig flest  undervisningstimer og sikrer dig, at din Reikimester har en lang og dybdegående uddannelse. Det betyder, at min uddannelse til Reikimester har taget 5 år ialt og har givet mig mange års erfaring i at undervise og håndtere kursisternes fysiske og pyskiske proces.

reikimester Christin Bjergbakke reikikursus reikihealer reikihealing

Reikimester Christin Bjergbakke

I min undervisning lægger jeg stor vægt på at videreformidle Reiki traditionen, som fru Takata bragte den fra Japan til Hawai i midten af 1930'erne. 

Mine kurser har plads til den personlige snak, de dybe spirituelle spørgsmål, og en gennemgående instruktion i håndpositioner, klienthåndtering og hvordan du giver en fuld kropsbehandling.

Det første du lærer, er at give dig selv Reiki. Glemmer du at passe på dig selv, kan du ikke være noget for andre. 

Reiki er en utrolig healingsform, der kan skabe fantastiske resultater. Jo mere du er i stand til at lægge ego'et til side, og lade Reiki gøre arbejdet, jo større healing vil du opleve. 

Jeg blev indviet til reikimester af min mester, Hanne Fritzbøger, den 22. februar 2016. 

Reiki 1

På Reiki 1 lærer du at give healing til dig selv og andre. Det er en weekend der viser dig en ny vej fyldt med lys og kærlighed.

Selvhealing er en vigtig del af Reiki traditionen og Reiki er den eneste healingsform, der giver dig den mulighed. Ved daglig brug af selvhealing, får du mere energi, ro og overblik til at træffe bedre valg i din hverdag. Når du bliver trænet i Reiki, er du fremover altid i stand til at hjælpe dig selv og andre til mere ro og balance.

Kurset indeholder:

4 indvielser

Reikis historie fra Mikao Usui til i dag

Instruktion og træning i selvhealing

Instruktion i at give Reiki til andre

Hands-on træning i fuld kropsbehandling

Introduktion til Chakra balancering (normalt ikke inkl i Reiki)

God tid til spørgsmål

Gennemgang af symptombehandling, klienthåndtering og behandlingsforløb

Diplom ved gennemført kursus

 

Efter gennemført kursus, får du adgang til et lukket Reiki-forum på Facebook. Flere gange årligt inviterer jeg mine kursister til Reiki-aftener, hvor der er mulighed for at netværke, vidensdele og udveksle Reiki.

Kursusplan 

Reiki 1 foregår fredag 18.30-21.30, Lørdag - søndag kl. 10-18.00

Reiki 2 foregår lørdag-søndag kl. 10-18.00

Reiki 1 - 2024

 • 26-28.04 Astrologihuset, Kbh Ø.
 • 31.-02.06 Astrologihuset, Kbh Ø.
 • 02-04.08 Gilleleje
 • 27-29.09 Astrologihuset, Kbh Ø.
 • 11-13.10 Gilleleje
 • 01-03.11 Astrologihuset, Kbh Ø.

Reiki 2 - 2024

 • 15-16.06 Gilleleje
 • 31-01.09 Astrologihuset, Kbh Ø
 • 30-01.12 Gilleleje

 

Det er muligt at modtage undervisning uden om de angive datoer. Du kan få et privat kursus både som enkelt person og som par. Der vil være højere kursusafgift afhængig af antal deltagere. Private kurser foregår i Gilleleje. 

Kontakt mig direkte for spørgsmål vedr privat kursus.

reiki healing undervisning
mikao usui reiki

Uddannelse - Usui Shiki Ryoho Reiki

 

I den traditionelle Reiki - Usui Shiki Ryoho - findes der 3 niveauer:

Reiki 1 - kan tages fra 8 år og op.

Reiki 2 - kan tages fra 18 år og 3-6 mdr efter gennemført Reiki 1.

Reiki Mester - Du skal have haft Reiki minimum 5 år inden du bliver indviet til Reikimester. Kandidat-tiden tager minimum 2 år. 

At blive Reiki mester er en lang personlig udviklingsrejse, hvor kandidaten følger alle reiki kurser som assistent for mesteren, og samtidig har et tæt lærer/elev forhold, der sikrer den personlige udvikling. Dette betyder, at en Reikimester uddannet efter denne tradition, opnår stort indblik i håndtering af kursister, indvielser, håndpositioner, tradtioner og historie. Lige så vigtigt er, at mester-kandidaten personligt er nået til et niveau, hvor egne udfordringer ikke længere fylder. For at være mester skal du kunne rumme alle og hjælpe alle, uden at dit ego står i vejen for kursistens.

Reiki 2

Dette kursus er for dem, der ønsker at arbejde mere seriøst med Reiki og sig selv og kaldes også for "behandlerkurset". Når du bliver indviet til de 3 symboler, kan du hjælpe mennesker og situationer, selvom du befinder dig langt væk. Den psykiske healing gør det muligt at heale på et dybere plan, der kan have stor positiv effekt hos modtageren. Reiki 2 sætter skub i dine spirituelle evner og er udviklende for din intuition.

Kurset indeholder:

1 indvielser til de 3 symboler

Instruktion og træning i

 • psykisk healing
 • fjernhealing
 • situationshealing
 • husrensning

Introduktion til forskellige måder Reiki symbolerne kan anvendes ifm spirituel udvikling.

Ønsker du at være Reiki behandler, giver Reiki 2 dig mulighed for at hjælpe dine klienter på et dybere og mere professionelt  niveau. Du skal have arbejdet med Reiki 1 i min. 3 måneder og være over 18 år, for at deltage på dette kursus. 

Du kan tage Reiki 2 hos mig, selvom du har taget Reiki 1 hos en anden mester. Det kræver blot at din mester arbejder med samme Reiki system som jeg : Usuis Shiki Ryoho, The Reiki Alliance. Spørg hvis du er i tvivl. 

 

 

Priser

Pris Reiki 1 kr. 2.500,- . Mellem 8 - 18 år, halv pris.

Pris Reiki 2 kr. 4500,-

Priser er inkl. kaffe / the og kage.

Ved tilmelding skal der betales depositum på 500,-  der fratrækkes kursusafgiften. Depositum refunderes ikke.

 

podcast reiki spiritualitet

Lyt til min podcast om Reiki

Samtaler med andre reikimestre om deres liv med Reiki, klienthistorier og kursusfortællinger. Lær mere om Reiki som healingstradition, og hør hvordan Usui Shiki Ryoho skiller sig ud fra andre reiki traditioner. Flere afsnit er på vej.

link til podcast

Reiki classes in English on demand

I offer Reiki first and second degree, in English.

It requires a minimum of 2 participants. 

The Class will take place in the private setting of my home in Northern Sjælland. There will be a higher price for private classes of 1-3 persons.

Send me an email with your request. 

Jeg er medlem af The Reiki Alliance, din garanti for at min undervisning følger den oprindelige lære. For at blive medlem, skal man kunne føre sin mesterlinje direkte tilbage til dr. Mikao Usui, der genopdagede Reiki i starten af det 1900-århundrede. Jeg er mester i 7.led fra dr. Usui.