Spirituel vejledning og Sjælscoaching

Ved hjælp af kanaliserede budskaber, sjælscoaching og healing har du mulighed for at løfte din frekvens og bevidsthed til et højere niveau. Derop hvor dit lys står stærkere og du har adgang til den universelle visdom.

Januar 2021: Pga de gældende restriktioner ifm med Covid-19, afholdes ingen live sessioner i øjeblikket. Du kan modtage Sjælscoaching som 60 minutters online session til 1050,- og efterfølgende fjernhealing + 350,- . Virker det interessant så kontakt mig direkte på tlf 25488718 for en nærmere snak om hvad din session kan indeholde.

 

Oplever du en søgende fornemmelse efter noget mere, uden du ved præcist hvad det er du mangler? Måske er din indre bevisthed begyndt at gøre opmærksom på sig selv. Den stemme, der fortæller dig, at der må være mere ved livet end det her.

Jeg tilbyder Sjælscoaching som enkelt session, komplet dagsprogram eller som 3 måneders personligt udviklingsforløb.

Enkeltstående Sjælscoaching med samtale, kanalisering og healing, 2,5 time, pris 1800,-

Komplet dagsprogram med Sjælscoaching, 6 timer, pris  3700,-

3 måneders individuelt program, starter ved 10.000,- . Kontakt mig for næmere information.

Spirituel Mentor og Personligt Udviklingsforløb

Hvis du er klar til at udvide dine grænser og få indblik i dit sjælspotentiale, så kontakt mig for en personlig snak. Et mentorforløb er et tæt samarbejde, hvor du får mulighed for at rejse langt i din sjæl, udvide din bevidsthed og højne din vibration -  og hvor jeg er til rådighed når du har spørgsmålene

Jeg tilbyder udviklingsforløb, individuelt tilpasset dit personlige niveau og behov. Et personligt udviklingsforløb vil indeholde reiki sessioner, regressionsterapier, diverse mindre terapier, coachingsamtaler, hjemmeopgaver, æteriske olier, online møder og kanaliserede budskaber.

Jeg arbejder med et højt udviklet team af opstegne mestre og ærkeengle der vil stå til rådighed for os under hele dit forløb. Det betyder, at du modtager coaching fra engle og mestre på et sjældent højt niveau.

Du skal være seriøs i dit ønske om at lære nyt og villig til at flytte dig. Vi indgår i et samarbejde, hvor du ansvarlig for at din egen proces og har modet til at give slip på dine gamle programmeringer. 

Dit personlige forløb kan både ske ved fysiske møder, køre som rent online program via Zoom eller som en kombination af begge. 

Det vil sige at det ikke har nogen betydning, hvor i verden du befinder dig. 

Alle møder bliver aftalt i forvejen og bekræftet pr mail og du har mulighed for at optage vores samtaler og guidede meditationer til senere brug.