Spirituel Vejledning og Sjælscoaching

Ved hjælp af kanaliserede budskaber, sjælscoaching og healing har du mulighed for at løfte din frekvens og bevidsthed til et højere niveau. Derop hvor dit lys står stærkere og du har adgang til den universelle visdom. 

Der er så meget mere derude ....

Oplever du en søgende fornemmelse efter noget mere, uden du ved præcist hvad det er du mangler? Måske er din indre bevisthed begyndt at gøre opmærksom på sig selv. Den stemme, der fortæller dig, at der må være mere ved livet end det her. Er du klar til at tage fuldt ansvar for din videre rejse, så kan Sjælscoaching være det rigtige for dig. 

Et mentorforløb med Sjælscoaching er et tæt samarbejde, hvor du får mulighed for at rejse langt i din sjæl, udvide din bevidsthed og højne din vibration -  og hvor jeg er til rådighed når du har spørgsmålene. Programmet er individuelt tilpasset dit personlige niveau og behov. Et personligt udviklingsforløb der indeholder reiki, regressionsterapier, diverse mindre terapier, coachingsamtaler, hjemmeopgaver, æteriske olier, online møder og kanaliserede budskaber.

Uanset din baggrund og ståsted, er den røde tråd i mit arbede at hjælpe dig tættere på at leve i 5D, fremfor 3D - centreret i dit hjerte, fremfor det kontrollerende ego. At lande i Den Nye Tids Energi.

Jeg arbejder med et højt udviklet team af opstegne mestre og ærkeengle der vil stå til rådighed for os under hele dit forløb. Det betyder, at du modtager coaching fra engle og mestre på et sjældent højt niveau.

Du skal være seriøs i dit ønske om at lære nyt og villig til at flytte dig. Vi indgår i et samarbejde, hvor du tager ansvar for din proces og har modet til at give slip på det gamle, der ikke tjener dig mere. 

Enkeltstående Sjælscoaching

Spirituel coaching med kanalisering, healing og personlige værktøjer ca 2 timer, pris 1800,-

Online Sjælscoaching via Zoom

Spirituel coaching, meditation, kanaliserede budskaber, 60 minutter,  pris 1050,- . Sessionen optages til download. 

Komplet dagsprogram med Sjælscoaching

6 timer, pris  4500,- 

3 måneders individuelt program

Personligt tilrettet program for din spirituelle udvikling og læring, pris 12.500,- .

Online Forløb?

Dit personlige forløb kan både ske ved fysiske møder, køre som rent online program via Zoom eller som en kombination af begge. 

Det vil sige at det ikke har nogen betydning, hvor i verden du befinder dig. 

Alle møder bliver aftalt i forvejen og bekræftet pr mail og du har mulighed for at optage vores samtaler og guidede meditationer til senere brug. Du vil også modtage healing og få hjemmeopgaver, helt som hvis vi mødtes i klinikken. 

Klienters respons efter 3 måneder med Sjælscoaching

"Jeg kan kun anbefale et sjælscoaching forløb hos Christin. Tre måneder senere og jeg føler mig genfødt. Det er som om at livet først begynder nu, sådan rigtigt. Forløbet har været intensivt og overvældende, men det har været enormt trygt med Christin ved min side. Christin er en af de mest inspirerende mennesker jeg længe har mødt, og hendes evne til at formidle det spirituelle og skabe et trygt rum (fysisk såvel som online) har haft en enorm betydning for det outcome jeg fik af mit forløb med hende.

Jeg kan kun anbefale et sjælscoaching forløb - det er en livsinvestering du ikke vil fortryde. Det værste ved forløbet var, at det skulle slutte!

TAK for dig, Christin ✨💛”

Simone S

" At tage det sjælscoaching forløb hos dig Christin, har lært mig så meget. Jeg havde ingen anelse om hvad jeg skulle forvente, men jeg følte mig kaldet til det. Du har guidet, coachet og hjulpet mig nærmere hjem til mit center. Jeg har lært så meget om mig selv, og en af de større ting er nok det at blive bevidst. Bevidst om mit indre og ydre, hvad jeg mærker og føler og hvorfor. Jeg har fået tillid og bearbejdet traumer jeg ikke havde regnet med, men som har været med til en stor udvikling jeg kan bruge hver dag. På de 3 måneder tog jeg så mange babysteps at i sidste ende havde jeg taget store skridt. Du så mig og lyttede og mærkede hvor jeg var, samt tilpassede forløbet løbene. Du tjekkede op på mig og huskede mig på alt jeg gik igennem.

Du har lært mig så meget, og jeg er evig taknemlig for den rejse som vi var på sammen. For noget af det jeg var glad for var måden det hele foregik på. Det var et samarbejde hvor du guidede og hjalp men jeg skulle selv finde svarene og mærke efter. Hvilket har gjort at jeg herefter selv kan fortsætte arbejdet.

Jeg glæder mig til se dig igen. Når jeg ved tiden er til det næste store skridt, vil jeg kontakte dig igen. Tak for dig Christin."

Nini 

"Mit liv manglede en retning; Jeg havde været igennem mange psykoterapeutiske forløbe grundet generaliseret angst og depression, som stammede fra en hård barndom. Selv om terapien havde hjulpet følte jeg stadigvæk at intet gav mening. 

Jeg følte mig uden for min krop, kunne ikke være til sted, kunne ikke mærke mine følelser. Jeg har et fantastisk liv, og en vidunderlig familie, men jeg kunne ikke nyde dem, værdsætte dem. Verden føles uvirkelig ... og jeg var fanget i mine tanker og var en slave af min frygt.

Jeg troede ikke jeg var værd at elske ... Der var så meget støj i mit hoved!!!!

Christin har lært mig at være centreret i mit hjerte, der hvor min sjæl har sæde. Da jeg fandt vejen tilbage til mit hjerte, fandt jeg vejen tilbage til min sjæl. Jeg kom igen i kontakt med mit højere selv. Min indre stemme, som i mange år havde været overdøvet af egoets stemme, blev mere og mere tydelig. Jeg lærte at jeg er ikke mit ego.... men min sjæl er evig, og transcendere mit ego. Jeg oplever fred i de øjeblikke, hvor jeg kan være centreret i mit hjerte og i kontakt med mit sande jeg. Dette er starten af en rejse mod et mere afbalanceret og autentiske liv. Det er jeg ikke i tvivl om.

... Jeg er i dag mere bevist over, at det er kun mig selv, som er ansvarlig for det liv jeg lever. Det kræver daglig arbejde at bryde disse gamle vaner.... brug af alle de redskaber jeg har fået af Christin gennem disse tre måneder. Det et er en daglig kamp mod mit ego ... Jeg oplever små sejre og langsomme ændringer ... hvordan det føles at mærke min krop og mine følelser og at være i fred. Det føles fantastisk, og jeg vil have mere af det i mit liv."

Taymi Z.