Spirituel vejledning og Sjælscoaching

Ved hjælp af kanaliserede budskaber, sjælscoaching og healing har du mulighed for at løfte din frekvens og bevidsthed til et højere niveau. Derop hvor dit lys står stærkere og du har adgang til den universelle visdom. 

Oplever du en søgende fornemmelse efter noget mere, uden du ved præcist hvad det er du mangler? Måske er din indre bevisthed begyndt at gøre opmærksom på sig selv. Den stemme, der fortæller dig, at der må være mere ved livet end det her. Er du klar til at tage fuldt ansvar for din videre rejse, så kan Sjælscoaching være det rigtige for dig. 

Enkeltstående Sjælscoaching

Spirituel coaching med meditation og kanalisering, ca 2 timer, pris 1800,-

Online Sjælscoaching via Zoom

Samtale, meditation, kanaliserede budskaber, spirituel coaching, 60 minutter,  pris 1050,- . Sessionen optages til download. 

Komplet dagsprogram med Sjælscoaching

6 timer, pris  4500,- kontakt mig for nærmere information

3 måneders individuelt program

Personligt tilrettet program for din spirituelle udvikling og læring, pris 12.500,- . Kontakt mig for næmere information.

Spirituel Mentor og Personligt Udviklingsforløb

Hvis du er klar til at udvide dine grænser og få indblik i dit sjælspotentiale, så kontakt mig for en personlig snak. Et mentorforløb er et tæt samarbejde, hvor du får mulighed for at rejse langt i din sjæl, udvide din bevidsthed og højne din vibration -  og hvor jeg er til rådighed når du har spørgsmålene

Jeg tilbyder udviklingsforløb, individuelt tilpasset dit personlige niveau og behov. Et personligt udviklingsforløb vil indeholde reiki sessioner, regressionsterapier, diverse mindre terapier, coachingsamtaler, hjemmeopgaver, æteriske olier, online møder og kanaliserede budskaber.

Jeg arbejder med et højt udviklet team af opstegne mestre og ærkeengle der vil stå til rådighed for os under hele dit forløb. Det betyder, at du modtager coaching fra engle og mestre på et sjældent højt niveau.

Du skal være seriøs i dit ønske om at lære nyt og villig til at flytte dig. Vi indgår i et samarbejde, hvor du ansvarlig for at din egen proces og har modet til at give slip på dine gamle programmeringer. 

Dit personlige forløb kan både ske ved fysiske møder, køre som rent online program via Zoom eller som en kombination af begge. 

Det vil sige at det ikke har nogen betydning, hvor i verden du befinder dig. 

Alle møder bliver aftalt i forvejen og bekræftet pr mail og du har mulighed for at optage vores samtaler og guidede meditationer til senere brug. 

En klients respons på 3 måneders Sjælscoaching

" At tage det sjælscoaching forløb hos dig Christin, har lært mig så meget. Jeg havde ingen anelse om hvad jeg skulle forvente, men jeg følte mig kaldet til det. Du har guidet, coachet og hjulpet mig nærmere hjem til mit center. Jeg har lært så meget om mig selv, og en af de større ting er nok det at blive bevidst. Bevidst om mit indre og ydre, hvad jeg mærker og føler og hvorfor. Jeg har fået tillid og bearbejdet traumer jeg ikke havde regnet med, men som har været med til en stor udvikling jeg kan bruge hver dag. På de 3 måneder tog jeg så mange babysteps at i sidste ende havde jeg taget store skridt. Du så mig og lyttede og mærkede hvor jeg var, samt tilpassede forløbet løbene. Du tjekkede op på mig og huskede mig på alt jeg gik igennem.

Du har lært mig så meget, og jeg er evig taknemlig for den rejse som vi var på sammen. For noget af det jeg var glad for var måden det hele foregik på. Det var et samarbejde hvor du guidede og hjalp men jeg skulle selv finde svarene og mærke efter. Hvilket har gjort at jeg herefter selv kan fortsætte arbejdet. Jeg glæder mig til se dig igen. Når jeg ved tiden er til det næste store skridt en dag, vil jeg kontakte dig igen. Så tak for dig Christin."

Nini