Meditation og Mentorforløb

Har du brug for flere værktøjer at føle dig i balance? Er du søgende og nysgerrig på hvad der rører sig i Universet og hvordan det påvirker dig? 

Spirituel Mentor og Personligt Udviklingsforløb

Er du et sted i dit liv, hvor du kan mærke en nysgerrighed eller rastløshed? En søgen efter noget mere, uden du ved præcist hvad det er du mangler? Måske er din indre bevisthed begyndt at gøre opmærksom på sig selv. Den stemme, der fortæller dig, at der må være mere ved livet end det her.

Hvis du er klar til at udvide dine grænser og få indblik i dit sjælspotentiale, så kontakt mig for en personlig snak. Et mentorforløb er et tæt samarbejde, hvor du får mulighed for at rejse langt i din sjæl, udvide din begrebsverden og hvor jeg er til rådighed når du har spørgsmålene

Jeg tilbyder udviklingsforløb, individuelt tilpasset dit personlige niveau og behov. Et personligt udviklingsforløb indeholder typisk 4-6 Reiki sessioner, 2 Regressionsterapier, diverse mindre terapier, coachingsamtaler, hjemmeopgaver mm.

Pris for 3 måneders personligt spirituelt udviklingsforløb vil være afhænging af det program, vi sammensætter til dig. Prisen starter ved 7200,- og der kan laves aftale om ratebetaling. Kontakt mig for nærmere information.

 

”Energien bag AYNI
– gensidighedens kraft –
fortæller mig,
at jeg er vigtig,
at jeg er værdifuld,
at jeg er en vigtig brik i universet,
at jeg har masser at give
og masser at få.
At det faktisk er det
vigtigste her i livet:
at udveksle og være ét

med alt andet levende.”

 

Meditation og Positiv Psykologi

Meditation giver dig en pause fra hverdagen. En mulighed for at synke tilbage i dig selv, til dit dybe indre og bare være. Det behøver ikke at være svært at meditere - det gælder blot om at finde den form der passer til dig.

Positiv psykologi handler om at få mere glæde i din hverdag og dermed mere overskud til bla at træffe bedre valg.

Jeg tilbyder undervisningsforløb med meditationsøvelser og introduktion til positiv psykologi. Forløbet et meget velegnet til ungdomsuddannelser, produktionskoler mm.

Kontakt mig for yderliger detaljer.

 

En deltager fra Klemmenstrupgårds EGU linie, sagde efter sin deltagelse i forløb hos mig:

"Jeg kan mærke at jeg ikke er så negativ på mit arbejde mere. Jeg forstår nu at det ikke er de andres ansvar at jeg har en god dag"

En anden ung kvinde med ADHD fortalte :

" hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde, sætter jeg mig med høretelefoner på. og lytter til dine meditationer. Det giver mig ro i tankerne og hjælper mig til at lande igen"