Spirituel vejledning og sjælscoaching - personligt tilrettet forløb

Er du nået til det punkt i dit liv, hvor du ved, at der er så meget mere der venter på dig - du kan bare ikke finde ud af at komme hen til det?

Jeg kan hjælpe dig.

Spirituel Mentor og Personligt Udviklingsforløb

Er du et sted, hvor du kan mærke en nysgerrighed eller rastløshed? En søgen efter noget mere, uden du ved præcist hvad det er du mangler?

Måske er din indre bevisthed begyndt at gøre opmærksom på sig selv. Den stemme, der fortæller dig, at der må være mere ved livet end det her.

Hvis du er klar til at udvide dine grænser og få indblik i dit sjælspotentiale, så kontakt mig for en personlig snak. Et mentorforløb er et tæt samarbejde, hvor du får mulighed for at rejse langt i din sjæl, udvide din bevidsthed og højne din vibration -  og hvor jeg er til rådighed når du har spørgsmålene

Jeg tilbyder udviklingsforløb, individuelt tilpasset dit personlige niveau og behov. Et personligt udviklingsforløb vil indeholde reiki sessioner, regressionsterapier, diverse mindre terapier, coachingsamtaler, hjemmeopgaver, online møder og kanaliserede budskaber.

Jeg arbejder med et højt udviklet team af opstegne mestre og ærkeengle der vil stå til rådighed for os under hele dit forløb. Det betyder, at du modtager coaching fra engle og mestre på et sjældent højt niveau.

Pris for 3 måneders personligt spirituelt udviklingsforløb vil være afhænging af det program, vi sammensætter til dig. Priserstarter ved 8995,- og der kan laves aftale om ratebetaling. 

Dit personlige forløb kan både ske ved fysiske møder, køre som rent online program via Zoom eller som en kombination af begge. 

Det vil sige at det ikke har nogen betydning, hvor i verden du befinder dig. 

Alle møder bliver aftalt i forvejen og bekræftet pr mail og du har mulighed for at optage vores samtaler og guidede meditationer til senere brug.