Spirituel Vejledning og Sjælscoaching

Sjælscoaching giver dig mulighed for at løfte din bevidsthed til et højere niveau. Deroppe hvor dit lys står stærkest og du har adgang til den universelle visdom. 

Den bedste udgave af dig

Mærker du en søgen efter svar og en nysgerrighed på hvordan du kan ændre retning i dit liv? Måske er din indre bevisthed begyndt at gøre opmærksom på sig selv. Den stemme, der fortæller dig at der er mere i livet, end det du allerede ved. 

Er du klar til at tage fuldt ansvar for din videre rejse, så kan Sjælscoaching være det rigtige for dig. Det har ingen betydning hvor spirituelt du har arbejdet før. Det eneste der betyder noget, er hvad du drømmer om og din vilje til at indfri det.

Uanset din baggrund og ståsted, er den røde tråd i mit arbede at hjælpe dig tættere på at leve i 5D, fremfor 3D - centreret i dit hjerte, fremfor det kontrollerende ego. At lande i Den Nye Tids Energi. 

Jeg arbejder med et højt udviklet team af opstegne mestre og ærkeengle der vil stå til rådighed for os under hele dit forløb. Det betyder, at du modtager coaching fra engle og mestre på et sjældent højt niveau.

Sjælscoaching indeholder kanalisering, kommunikation fra Spirit til din sjæls bevidshed.

Du kan vælge mellem 3 forskellige niveauer af Sjælscoaching:

Kanaliseret vejledning med mulighed for direkte spørgsmål. Du har et emne eller udfordring, du ønsker at opnå dybere indsigt i. (60 minutter)

Kanaliseret vejledning m. spørgsmål, guidet meditation inkl. mp3 fil, kort healing. Du har et emne eller udfordring, du ønsker at opnå dybere indsigt i. Der er god tid til samtale og opklarende spørgsmål. Du guides gennem en meditativ øvelse og modtager afsluttende en kort healing. (120 minutter)

3 måneders mentorforløb : Et tæt samarbejde, hvor du får mulighed for at rejse langt i din sjæl, udvide din bevidsthed og højne din vibration -  og hvor jeg er til rådighed når du har spørgsmålene. Programmet er individuelt tilpasset dit personlige niveau og behov. Et personligt udviklingsforløb der indeholder reiki, regressionsterapier, diverse mindre terapier, coachingsamtaler, hjemmeopgaver, æteriske olier, online møder og kanaliserede budskaber. Vi indgår i et samarbejde, hvor du tager ansvar for din proces og har modet til at give slip på det gamle, der ikke tjener dig mere. 

Sjælscoaching, 60 minutter

Spirituel coaching med kanalisering, pris 1010,- 

Sjælscoaching, 120 minutter

Spirituel coaching med kanalisering, healing og guidet meditation(mp3) ca 2 timer, pris 1800,-

Online Sjælscoaching via Zoom

Spirituel coaching, meditation, kanaliserede budskaber, 60 minutter,  pris 1010,- . Sessionen optages til download. 

3 måneders individuelt Sjælscoaching

Personligt program til spirituel udvikling og læring, fysisk fremmøde, pris 18.500,- .

I kombination af online og fysiske sessioner, pris 13.800,- 

Rent online forløb, kontakt mig for nærmere, startpris 9.500,-

Online Forløb?

Dit personlige forløb kan både ske ved fysiske møder, køre som rent online program via Zoom eller som en kombination af begge. 

Det vil sige at det ikke har nogen betydning, hvor i verden du befinder dig. 

Alle møder bliver aftalt i forvejen og bekræftet pr mail og du har mulighed for at optage vores samtaler og guidede meditationer til senere brug. Du vil også modtage healing og få hjemmeopgaver, helt som hvis vi mødtes i klinikken. 

Klienters respons efter 3 måneder med Sjælscoaching

"Tak for denne livsændrende oplevelse."

At være i et sjælscoaching forløb hos Christin giver én følelsen af at være holdt i hånden af en meget meget god ven. Hendes evne til at skabe et trygt, tillidsfuldt og åbent rum er fænomenal og jeg har under hele forløbet følt mig holdt og hjulpet igennem min indre rejse, og lag for lag har vi sammen åbnet op for hele mig.

Det har været en rejse af selvopdagelse og dyb forbindelse til mig selv og jeg har lært at forstå mine tanker og følelser bedre, hvilket gør, at jeg nu føler jeg står stærkere i livet, og at jeg har fået en større og tættere forbindelse til min sjæls essens.

Gennem målrettede øvelser, samtaler, refleksioner og Christins empowerment og intuitive indsigt er kontakten til mit selv blevet genskabt, og jeg har fået mange fine redskaber til at fylde i min værktøjskasse, som jeg er dybt taknemmelig for, og som jeg vil bruge resten af mit liv. 

Under hele forløbet har Christins empati, visdom og støtte været afgørende for at jeg, viste det sig undervejs, kunne komme hel igennem en svær og udfordrende periode i mit liv. 

Jeg er dybt taknemmelig for at være holdt og for den rejse, dette forløb har ført mig på og jeg vil varmt anbefale sjælscoaching hos Christin til enhver, der søger indre vækst og forbindelse til deres sjæl.

Tak for at dele din visdom, kærlighed og inspiration – tak for denne livsændrende oplevelse.

Med dyb taknemmelighed, Liza.

"Når du har brug for at komme videre og står i stampe

Du ved godt inderst inde, at du har brug for en forandring i dit liv for at blive glad, men at turde tage springet volder dig alligevel alverdens kvæler og bekymringer. Lige netop på den rasteplads stod jeg for 3/4 år siden. Med hånden på hjertet må jeg vist ærlig indrømme, at jeg havde stået på den plads i mere end 10 år og set bilerne suse forbi. Mit liv gled forbi mig, uden at jeg kunne gribe det, uden jeg kunne være glad og leve i nuet.

Fedt hvis Christin lige kunne fikse det, få mig smidt op i en rød Ferrari og så fuld fart frem på motorvejen, uden trafik, bare speederen i bund så livet kunne suse ind i mine åre.

Glem det, sådan et kvikfix, får du ikke! Du får opgaver, øvelser, ”spark”, tilbagefald og alverdens kvæler vil lande på dit bord, som du skal forholde dig til. Når du prøver at ”snige” dig udenom gennemskuer Christin dig og holder dig fast. Det gør hun kløgtigt og kærligt.

Er man et naturvidenskabeligt menneske, som jeg er, bliver ens begrebsopfattelse voldsomt udfordret i sådan et forløb. For at blive klogere på sig selv er man både tilbage i tidligere liv og ude i rummet. Jeg kan kunne sige slip og giv slip. Det virker. Er du klar, vil du ”vågne op” og blive et andet menneske, fordi du bliver klogere på dig selv. Christin støtter dig hele vejen igennem den proces, men i sidste instans er det dig selv, der afgør, hvor langt du vil gå for at blive et nyt menneske.

Jeg har forladt min rasteplads efter 10 år. Jeg ville lyve hvis jeg sagde det var sjovt. Det er sgu skræmmende, at skulle redefinere sit liv og sig selv, men det giver også glæde som jeg har savnet i alt for mange år i mit liv. Så tak til dig Christin for at give mig et skub ud og tilbage til livet."

Motorbøllen Klaus

"Igennem mit forløb med Christin oplevede jeg, at Christin så mig på et plan, ingen havde set mig før. Det mest transformerende for mig var, at Christin var så tæt på til at minde mig om, hvad jeg dybest set er, når jeg blev fanget i nogle frygtbaserede mønstre og trukket væk fra kontakten til mig selv. Christin var fleksibel og nærværende, og det gav en stærk oplevelse af, at hun gik ved siden af mig. Når mine frygtbaserede mønstre tog over, skubbede hun bestemt og omsorgsfuldt.

Jeg har en tydelig oplevelse af at være trådt ind i en ny tid i mit liv, hvor jeg kan kigge tilbage på de år, der er gået forud, nærmest som et tidligere liv. Jeg har fået åbnet op for - eller genetableret kontakten til - kvaliteter og evner, som jeg ikke var bevidst om lå tilgængelige for mig. Det er ubeskriveligt smukt, og jeg er Christin dybt taknemmelig for at have vejledt og støttet mig igennem disse måneder."

Katja C. 

"Jeg kan kun anbefale et sjælscoaching forløb hos Christin. Tre måneder senere og jeg føler mig genfødt. Det er som om at livet først begynder nu, sådan rigtigt. Forløbet har været intensivt og overvældende, men det har været enormt trygt med Christin ved min side. Christin er en af de mest inspirerende mennesker jeg længe har mødt, og hendes evne til at formidle det spirituelle og skabe et trygt rum (fysisk såvel som online) har haft en enorm betydning for det outcome jeg fik af mit forløb med hende.

Jeg kan kun anbefale et sjælscoaching forløb - det er en livsinvestering du ikke vil fortryde. Det værste ved forløbet var, at det skulle slutte!

TAK for dig, Christin ✨💛”

Simone S

" At tage det sjælscoaching forløb hos dig Christin, har lært mig så meget. Jeg havde ingen anelse om hvad jeg skulle forvente, men jeg følte mig kaldet til det. Du har guidet, coachet og hjulpet mig nærmere hjem til mit center. Jeg har lært så meget om mig selv, og en af de større ting er nok det at blive bevidst. Bevidst om mit indre og ydre, hvad jeg mærker og føler og hvorfor. Jeg har fået tillid og bearbejdet traumer jeg ikke havde regnet med, men som har været med til en stor udvikling jeg kan bruge hver dag. På de 3 måneder tog jeg så mange babysteps at i sidste ende havde jeg taget store skridt. Du så mig og lyttede og mærkede hvor jeg var, samt tilpassede forløbet løbene. Du tjekkede op på mig og huskede mig på alt jeg gik igennem.

Du har lært mig så meget, og jeg er evig taknemlig for den rejse som vi var på sammen. For noget af det jeg var glad for var måden det hele foregik på. Det var et samarbejde hvor du guidede og hjalp men jeg skulle selv finde svarene og mærke efter. Hvilket har gjort at jeg herefter selv kan fortsætte arbejdet.

Jeg glæder mig til se dig igen. Når jeg ved tiden er til det næste store skridt, vil jeg kontakte dig igen. Tak for dig Christin."

Nini 

"Mit liv manglede en retning; Jeg havde været igennem mange psykoterapeutiske forløbe grundet generaliseret angst og depression, som stammede fra en hård barndom. Selv om terapien havde hjulpet følte jeg stadigvæk at intet gav mening. 

Jeg følte mig uden for min krop, kunne ikke være til sted, kunne ikke mærke mine følelser. Jeg har et fantastisk liv, og en vidunderlig familie, men jeg kunne ikke nyde dem, værdsætte dem. Verden føles uvirkelig ... og jeg var fanget i mine tanker og var en slave af min frygt.

Jeg troede ikke jeg var værd at elske ... Der var så meget støj i mit hoved!!!!

Christin har lært mig at være centreret i mit hjerte, der hvor min sjæl har sæde. Da jeg fandt vejen tilbage til mit hjerte, fandt jeg vejen tilbage til min sjæl. Jeg kom igen i kontakt med mit højere selv. Min indre stemme, som i mange år havde været overdøvet af egoets stemme, blev mere og mere tydelig. Jeg lærte at jeg er ikke mit ego.... men min sjæl er evig, og transcendere mit ego. Jeg oplever fred i de øjeblikke, hvor jeg kan være centreret i mit hjerte og i kontakt med mit sande jeg. Dette er starten af en rejse mod et mere afbalanceret og autentiske liv. Det er jeg ikke i tvivl om.

... Jeg er i dag mere bevist over, at det er kun mig selv, som er ansvarlig for det liv jeg lever. Det kræver daglig arbejde at bryde disse gamle vaner.... brug af alle de redskaber jeg har fået af Christin gennem disse tre måneder. Det et er en daglig kamp mod mit ego ... Jeg oplever små sejre og langsomme ændringer ... hvordan det føles at mærke min krop og mine følelser og at være i fred. Det føles fantastisk, og jeg vil have mere af det i mit liv."

Taymi Z.