Følelsesforløsende Regressionsterapi

Lær et dybdegående værktøj, der kan ændre liv

Bliver du tiltrukket af tanken om reinkarnation og tidligere liv? 

Er du nysgerrig på din sjæls rejse frem til det liv du lever i dag? 

Deltag på uddannelsen til Følelsesforløsende Regressionsterapeut og bliv klogere på betydningen af dit og andres liv, og få indblik i handlemønstre og udfordringer.  

 

Grundmodul 2024 er udsolgt

Ny opstart februar 2025

regresssionsterapi uddannelse tidligere liv sjælerejser Lisa Thelin

Liv efter Liv efter Liv ...

Din sjæl bliver genfødt i en ny krop, liv efter liv efter liv. Hver gang for at blive klogere og øge din sjæls visdom. Nogle liv er nemme, positive og fyldt med kærlighed. Andre består mere af hård læring og masser af udfordringer.

Når du opdager årsagen til og sammenhængen bag de udfordringer livet består af, forstår du din egen betydning i Verden, og kan se på din omverden med friske øjne. 

For at blive en dygtig regressionsterapeut, skal du selv gå vejen først. Kun derefter kan du guide andre gennem deres proces. 

Følelsesforløsende Regressionsterapi arbejder ikke med hypnose, men med healing (Reiki) som den ledende kilde. Dette i kombination med de teknikker du lærer undervejs, gør det til en blid, kærlig og meget stærk terapiform. Vi fordyber os ikke i gamle traumer, mere end højst nødvendigt. Vi healer dem i stedet og går videre i lyset. Man kan opnå utrolige forløsninger og ændre hele livsforløb med disse dybdegående redskaber.

Denne terapiform er udviklet af Reikimester Hanne Fritzbøger der underviste i regressionsterapi gennem mere end 25 år. Før hendes død fik jeg overdraget ansvaret for uddannelsen og tilladelse til at videreføre og udvikle hendes undervisning. . 

 

Uddannelsesforløb i 2 moduler

Uddannelsen til Følelsesforløsende Regressionsterapeut foregår over 2 moduler. Du kan vælge at tage begge moduler i forlængelse af hinanden, eller holde pause mellem grundforløb og overbygning. 

Det er en meget blid og kærlig terapiform, der med en enkelt teknik fører dig tilbage til barndom, fostertilstand, tidligere liv og sjæleliv. Denne form for regressionsterapi anvender ikke hypnose, men Reiki som den aktiverende kilde. Derfor er det nødvendigt at du er indviet til Reiki, inden du starter på grundmodulet. 

Grundmodul, 4 weekender plus eksamen

 • Er du nysgerrig på tidligere liv, interesseret i at kende din egen sjælsbaggrund bedre, og klar til at skrue op for din personlige udvikling, så starter du med grundforløbet. Her lærer du at guide andre til barndom og tidligere liv, samt enkelte mindre terapiformer der også kan anvendes i forbindelse med healing og coaching. Alt sammen læring der åbner dig for en dybt fascinerende verden og giver dig indblik i betydningen af valg og sjælskontrakter.  
 • Du modtager diplom for gennemført / bestået. 

Overbygning, 4 weekender plus eksamen

 • Er din drøm at blive professionel regressionsterapeut og hjælpe klienter? Har du bestået grundforløbet og er du tiltrukket af tanken om også at guide til højere dimensioner, så er du klar til overbygningen. Her lærer du blandt andet samtaleteknik, fosterterapi og at guide til sjæletilstand / livet mellem livene. 
 • Dette modul afsluttes med eksamen v. censor. Du modtager diplom for gennemført / bestået Regressionsterapeut. 

Begge moduler indholder også 2 personlige Zoom sessioner, samt Zoom sessioner for hele gruppen. Du skal forvente at bruge tid på træning med dine medkursister imellem undervisningweekender. På kurserne trænes indbyrdes og man skiftes til at være klient og terapeut. 

Har du det, der skal til?

For at blive optaget på uddannelsen, skal du have Reiki 1 og Reiki 2 fra en reikimester der er medlem af The Reiki Alliance eller er uddannet indenfor samme linje som mig. Det betyder, at vi alle arbejder udfra samme kilde. I enkelte tilfælde kan Reiki 2 tages indenfor det første kvartal af grundmodulet.

Har du ikke tidligere været i denne specifikke type af regressionsterapi, vil det være nødvendigt inden din optagelse på uddannelsen. Terapien vil give indblik i dine evner for at arbejde med det konkrete redskab. Kontakt mig for tidsbestilling. Jeg henviser også gerne til en terapeut nær dig. 

 

Følgende er vigtig for kursister, der ønsker at lære denne terapiform:

 1. Du skal være indstillet på, at det største arbejde, ligger i at rydde op i dine egne programmeringer
 2. Du skal kunne rumme ALLE følelser, der måtte komme frem undervejs
 3. Du skal ikke være bange for at mærke stærke følelser, både egne og andres.
 4. Du skal kunne respekterer andre mennesker og deres livsvalg
 5. Du skal være tålmodig, kærlig og ydmyg overfor de værktøjer vi arbejder med
 6. Du skal kunne kontrollere din trang til at vide bedst – uanset hvad der sker
 7. Du skal føle et oprigtig ønske om at hjælpe andre

Kan du overholde disse punkter, har du højst sandsynligt de menneskelige egenskaber, der skal til for at blive en god regressionsterapeut. 

Mange tager uddannelsen med udgangspunkt i at lære mere om sig selv, andre med det formål at arbejde som terapeut efterfølgende. 

Har du bestået begge modluler, er du kvalificeret til medlemskab af Healerringen, healernes brancheforening i Danmark.

 

Hvordan føles det?

At stå som terapeut og guide en klient til tidligere liv eller sjæletilstand, er en helt særlig oplevelse.

Glæde, taknemmelighed, nysgerrighed og ydmyghed er alt sammen en del af mit følelsesregister på sådan en helt almindelig arbejdsdag. Jeg får selv en tåre i øjenkrogen ind imellem, eller står med et stor smil på, når klienten har en særlig forløsning og indsigt i et tidligere liv. Jeg mærker stor respekt for de livsvalg mine klienter har foretaget gennem mange liv, og de sjælskonktrakter de har sagt ja til. Selv efter så mange år og terapier kan jeg stadig blive lidt "WAUW" når en klient stiger op til sjæletilstand og kommunikerer med lys og engle, ældsteråd og sjælevenner. 

Som regressionsterapeut får du indblik i det mirakel vores liv og genfødsel her på Jorden er. Et glimt ind i uendeligheden og kilden, der har skabt os alle. 

Pris og Praktisk

Grundmodul er 4 weekender + eksamensweekend, fredag kl. 18.30-22.00, lør/søndag kl. 10-18.00. Det foregår i Gilleleje. 

 1. 15-17. marts '24: Terapi til dette liv
 2. 24-26. maj '24: Terapi til Tidligere liv
 3. 16-18. august '24: "Rejsen" Terapi, Verdenshistorie
 4. 15-17. november '24: Træning valgfri terapi, samtaleteknik
 5. Januar '25:  Eksamen, afslutning

Hver weekend indeholder også mindre terapiværktøjer. Alle kursister har 2 personlige online sessioner inklusive i forløbet, til supervision og læring. Gruppe-supervision online ved behov. 

Bonusindhold:

Modul med samtaleteknik: Sådan foretager du en god samtale med din klient, der danner basis for den følgende terapi.

Modul med indblik i verdenshstorien og dens betydning for klientens rejse i tidligere liv.

Træning

Du skal afsætte tid mellem kursusweekender til indbyrdes træning, forvent 2-3 dage af 3-6 timer mellem hver kursusweekend.

Eksamen

Foregår med prøveklient og mindre skriftlig opgave. Diplom for bestået / gennemført grundmodul udleveres.

Pris

Pris for Grundmodul er 16.000,- inkl moms.

Betaling kan ske på følgende måde:

 • Depositum ved tilmelding 1000,- , 3 efterfølgende betalinger af 5000,- . Første gang 31.02.24, derefter 31.05 og 31.08. 

Tilmelding er bindende for hele modulet. Der er ingen refusion af indbetalt beløb.

Overbygning, modul 2,  er 4 weekender plus eksamensweekend, fredag kl. 18.30-22.00, lør/søndag kl. 10-18.00

Datoer for modul 2 følger. 

 1. dato følger '24: Fosterterapi
 2. dato følger '24: Tidligere liv + Sjæleliv
 3. dato følger '24: Livet mellem Livene
 4. dato følger '24: Træning valgfri terapi
 5. dato følger '24: Eksamen v. censor 

Hver weekend indeholder også mindre terapiværktøjer. Mellem kursusweekender er der 2 individuelle online sessioner for supervision og læring. Du skal afsætte tid mellem kursusweekender til indbyrdes træning, forventet 2-4 dage af 3-6 timer mellem hver kursusweekend.

Pris for Overbygning, modul 2 er 16.000,- inkl moms. Modul 2 starter medio 2024

Betaling er depositum 1000,-  ved tilmelding, 3 følgende betalinger á 5000,- , første gang ved kursusstart. 

Tilmelding er bindende for hele forløbet. 

At guide til sjæletilstand

Det er en nyhed på uddannelsen, at du nu har mulighed for at lære at guide klienter til sjæletilstand. At arbejde i de højere dimensioner er ikke for alle. Det kræver blandt andet en høj grad af respekt, ydmyghed og skarp spirituel intuition fra terapeutens side, og kan give helt fantastiske indsigter for klienterne. 

Har du tidligere taget uddannelsen hos mig, eller hos Hanne Fritzbøger, og er interesseret i overbygningen, så kontakt mig for en nærmere snak om mulighederne.

LUKKET FOR TILMELDING - Grundmodul 2024

Udfyld nedenstående formular for at tilmelde dig Grundforløbet til Regressionsterapeut. 

Er du i tvivl om hvorvidt du opfylder betingelserne for at blive optaget på uddannelsen, så skriv dine spørgsmål i kommentarfeltet og udfyld resten som anvist. 

Ja
Nej
Christin Bjergbakke
Anden Reikimester - anfør navn i kommentarfelt