Følelsesforløsende Regressionsterapi

Oplever du et behov for at få opløst tågerne og se hvad der gemmer sig bagved?

Følelsesforløsende regressionsterapi kan finde og forløse dine gamle traumer og give dig en bevidsthed om uhensigsmæssige programmeringer, der ikke længere tjener dit bedste.

Terapien tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation - følelser og frustrationer, angst eller depressioner. Terapien er også velegnet til forståelse af den psykiske årsag til fysisk sygdom. Regressionsterapi kan især give forløsning og forståelse omkring lavt selvværd, magtesløshed, problemer i parforhold og udfordringer i forældre/barn relationer.

Du vil i selve terapien få indsigter der kan mærkes straks. I ugerne efter terapien kan der stadig være en oplevelse af forløsning på dybere planer og indsigter der viser sig i relation til situationer i din hverdag. Har du brug for at gå dybere i en opfølgende terapi, kan det tidligst ske efter 3 uger. For nogle er én terapi nok, andre kan have brug for 1-2 sessioner mere over et par måneder, for at opnå det bedst mulige resultat. 

Har du ikke arbejdet på denne måde før, kan det være en god ide at tage 1-2 healingssessioner inden selve til terapien. 

Hvordan foregår en terapi?

Sessionen starter med en dybdegående samtale, der indkredser det du har brug for at se på. Derefter foregår selve terapien, hvor du ligger behageligt på briksen. En regressionsterapi varer typisk ml. 1,5-2 timer. Efterfølgende er der ro til at du kan lande godt igen.

Denne terapiform kan tage dig til til situationer i dette liv, tidligere liv, fostertilstand og sjæletilstand. Under terapien vil du være i en meditativ tilstand på Alpha niveau.

 

Målet er, at du går hjem med:
  • en følelsesmæssig befrielse
  • en spirituel selvforståelse
  • en indsigt i dine egne handlemønstre
  • værktøjer til at ændre uønskede handlemønstre. 
  •  

Inklusive i din session er en 30 minutters opfølgende telefonsamtale indenfor 3 uger efter din terapi. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og reflektere over dine indsigter. 

Er du i tvivl om hvorvidt det er en velegnet terapiform for dig, så kontakt mig for en opklarende telefonsamtale.

 

Varighed 3 timer, Pris 2000,-

Overstiger sessionen de 3 timer med mere end 30 minutter, er der tillæg på 500,- 

Bestil tid til din regressionsterapi her

Når dine handlemønstre skader mere end de gavner

Har du flere udfordringer end glæder eller er du træt af uhensigtsmæssige gentagelser, der skaber forhindringer på din vej? Healingsregression kan hjælpe dig med at få svar og indsigter i gamle handlemønstre, og dermed skabe nye programmeringer der tjener dig bedre.

Healingsregression er ikke hypnosebaseret, men arbejder med Reiki som den ledende kilde.

Regressionsterapi skaber indsigt i dine livsvalg, familierelationer og parforhold.

Regressionsterapi viser dig et glimt af uendeligheden. Du begynder at forstå din sjæls udødelighed. Alting hænger sammen, som en dnaspiral uden ende. Vi tager fortiden med os, indtil vi har lært det vi skal. 

Terapien belyser sammenhænge og tilfælde du måske altid har undret dig over. Du får indsigt i tidligere hændelser, der har præget dig frem til i dag. Med den indsigt kommer accept, tilgivelse og forståelse for dig selv og de personer du omgiver dig med. 

Du kommer i kontakt med dit oprindelige jeg, mærker forståelsen og kærligheden og ser hvad du skal gøre for at ændre dit liv i den retning du har brug for. Det er en meget blid og kærlig terapiform, der med en enkelt teknik fører dig tilbage til barndommen, fostertilstand eller tidligere liv - afhængig af hvor dine udfordringer har deres oprindelse.

Denne form for regressionsterapi, er helt unik og udformet af Reikimester Hanne Fritzbøger gennem 25 år. Jeg har fået den store ære videreføre hendes viden og er i øjeblikket den eneste der underviser i denne terapiform, præcis som Hanne har udviklet den.

"Jeg har altid haft stor respekt for regressionsterapi, da jeg mener at terapeutens rolle og indføling i netop denne terapiform må være meget vigtig.

Med Christin ved min side, følte jeg mig meget tryg og parat, til at møde det som måtte komme. Det var en speciel oplevelse, som har givet meget mening i forhold til de spørgsmål jeg manglede svar på."

Tine Juel

"Jeg var så heldig at opleve at få en tilbageføring til tidligere liv, ved hjælp af regressionsterapi hos Christin. Det var meget spændende og forløsende samt en meget smuk og bevægende oplevelse, der gav mig en dyb indsigt og forståelse af mit forhold til min nuværende kæreste og hvorfor mine følelser er så dybe for ham, jeg kan derfor  varmt anbefale Christin, som udførte regressionen med stor indlevelse forståelse og medfølelse, og jeg modtog masser af healing under forløbet, det var virkelig en dejlig oplevelse, og jeg vil bestemt gøre det igen på et andet tidspunkt."

 Mange kærlige hilsner Helle Sørensen