Regressionsterapi / Healingsregression

Når dine handlemønstre forhindrer mere end de gavner

Har du flere udfordringer end glæder eller er du træt af uhensigtsmæssige gentagelser, der skaber forhindringer på din vej? Healingsregression kan hjælpe dig med at få svar og indsigter i gamle handlemønstre, og dermed skabe nye programmeringer der tjener dig bedre.

Healingsregression er ikke hypnosebaseret, men opleves snarere som dyb meditation. 

Regressionsterapi skaber indsigt i dine livsvalg, familierelationer og parforhold.

Regressionsterapi viser dig et glimt af uendeligheden. Du begynder at forstå din sjæls udødelighed. Alting hænger sammen, som en dnaspiral uden ende. Vi tager fortiden med os, indtil vi har lært det vi skal. 

Terapien belyser sammenhænge og tilfælde du måske altid har undret dig over. Du får indsigt i tidligere hændelser, der har præget dig frem til i dag. Med den indsigt kommer accept, tilgivelse og forståelse for dig selv og de personer du omgiver dig med. 

Du kommer i kontakt med dit oprindelige jeg, mærker forståelsen og kærligheden og ser hvad du skal gøre for at ændre dit liv i den retning du har brug for. Det er en meget blid og kærlig terapiform, der med en enkelt teknik fører dig tilbage til barndommen, fostertilstand eller tidligere liv - afhængig af hvor dine udfordringer har deres oprindelse.

Læs beretninger om regressionsterapi på min blog

 

Terapien kan finde og forløse dine gamle traumer og give dig en bevidsthed om de programmeringer du engang lavede for dig selv, der ikke længere er hensigtsmæssige. Terapien tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation - følelser og frustrationer, angst eller depressioner. Terapien er også velegnet til forståelse af den psykiske årsag til fysisk sygdom.

Du vil i selve terapien få indsigter der kan mærkes straks. Der vil efterfølgende foregå videre forløsning på det mentale plan i de følgende uger. En opfølgende terapi kan tidigst ske efter 3 uger. For nogle klienter vil én terapi vise dem det de kom efter, i andre tilfælde kan det være forløsende med yderligere 1-2 sessioner.

 
Målet er, at du går hjem med:
  • en følelsesmæssig befrielse
  • en spirituel selvforståelse
  • en indsigt i dine egne handlemønstre
  • værktøjer til at ændre uønskede handlemønstre. 

Under terapien vil du være i en meditativ tilstand på Alpha niveau.

 

Varighed 3 timer, Pris 1650,-

 

"Jeg har altid haft stor respekt for regressionsterapi, da jeg mener at terapeutens rolle og indføling i netop denne terapiform må være meget vigtig.

Med Christin ved min side, følte jeg mig meget tryg og parat, til at møde det som måtte komme. Det var en speciel oplevelse, som har givet meget mening i forhold til de spørgsmål jeg manglede svar på."

Tine Juel

"Jeg var så heldig at opleve at få en tilbageføring til tidligere liv, ved hjælp af regressionsterapi hos Christin i december 2013, det var meget spændende og forløsende samt en meget smuk og bevægende oplevelse, der gav mig en dyb indsigt og forståelse af mit forhold til min nuværende kæreste og hvorfor mine følelser er så dybe for ham, jeg kan derfor  varmt anbefale Christin, som udførte regressionen med stor indlevelse forståelse og medfølelse, og jeg modtog masser af healing under forløbet, det var virkelig en dejlig oplevelse, og jeg vil bestemt gøre det igen på et andet tidspunkt."

 Mange kærlige hilsner Helle Sørensen