Følelsesforløsende Regressionsterapi

En rejse ind i sjælsbevidstheden kan give forløsning og healing på niveauer du ikke vidste eksisterede.

Regressionsterapi

Oplever du et behov for at få opløst tågerne og se hvad der gemmer sig bagved?

Følelsesforløsende regressionsterapi kan finde og forløse dine gamle traumer og give dig en bevidsthed om uhensigsmæssige programmeringer, der ikke længere tjener dit bedste.

Terapien tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation - følelser og frustrationer, angst eller depressioner. Terapien er også velegnet til forståelse af den psykiske årsag til fysisk sygdom. Regressionsterapi kan især give forløsning og forståelse omkring lavt selvværd, magtesløshed, problemer i parforhold og udfordringer i forældre/barn relationer.

Du vil i selve terapien få indsigter der kan mærkes straks. I ugerne efter terapien kan der stadig være en oplevelse af forløsning på dybere planer og indsigter der viser sig i relation til situationer i din hverdag. Har du brug for at gå dybere i en opfølgende terapi, kan det tidligst ske efter 3 uger. For nogle er én terapi nok, andre kan have brug for 1-2 sessioner mere over et par måneder, for at opnå det bedst mulige resultat. 

Har du ikke arbejdet på denne måde før, kan du overveje at tage 1-2 healingssessioner inden selve til terapien. 

Hvordan foregår en terapi?

Sessionen starter med en dybdegående samtale, der indkredser det du har brug for at se på. Derefter foregår selve terapien, hvor du ligger behageligt på briksen. Selve terapien-delen varer typisk ml. 1,5-2 timer. Efterfølgende er der ro til at du kan lande godt igen.

Denne terapiform kan tage dig til til situationer i dette liv, tidligere liv, fostertilstand og sjæletilstand. Under terapien vil du være i en meditativ tilstand på Alpha niveau.

 

Målet er, at du går hjem med:
  • en følelsesmæssig befrielse
  • en spirituel selvforståelse
  • en indsigt i dine egne handlemønstre
  • værktøjer til at ændre uønskede handlemønstre. 
  •  

Inklusive i din session er en 30 minutters opfølgende telefonsamtale indenfor 3 uger efter din terapi. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og reflektere over dine indsigter. 

Er du i tvivl om hvorvidt det er en velegnet terapiform for dig, så kontakt mig for en opklarende telefonsamtale.

 

Varighed 3 timer, Pris 3000,-

Overstiger sessionen de 3 timer med mere end 30 minutter, er der tillæg på 500,- 

Bestil tid til din regressionsterapi her

Hvilken type Regressionsterapi til dig?

Der er 3 forskellige spor i denne form for regressionsterapi. I nogle tilfælde vil alle 3 spor indgå i samme session, i det fleste tilfælde vælges 1 spor fra start.

Fosterterapi:

Tilbageførsel til fostertilstand, barndom og sjælsbevidsthed. Især velegnet ved lavt selvværd, manglende selvtillid og tvivl på om man er værd at elske. Fokus ligger ikke på enkelte situationer, men på at finde ind til programmeringer hos klienten, samt baggrund for pårørendes rolle i barndommen. 

 

Tidligere Liv:

Der fokuseres på en specifik problemstilling og vi søger tilbage til den oprindelige årsag i en tidligere inkarnation, der har skabt så traumatisk et aftryk i  klientens sjælsdna, at vedkommende stadig er udfordret i dette liv. Det kan for eksempel handle om programmeringer vedrørende ansvar, penge og karrierer, sygdom, kærlighed og parforhold m.m.. Der vises andre veje at løse udfordringer på, programmeringer søges opløst og erstattet med nye positive, traumer heales ved deres fødested. 

 

Sjælsrejse:

Klienten tages til et højere bevidsthedsniveau for at se og mærke den oprindelige kærlighed, og årsagen til læringsprocesser i det nuværende liv. Der kan være kontakt til afdøde, sjælsgrupper, ældsteråd og primære vejledere. Dette terapispor er ikke tilgængeligt for alle klienter, og anvendes som oftes i kombination med et af de 2 ovenstående spor. 

Når dine handlemønstre skader mere end de gavner

Regressionsterapi skaber indsigt i dine livsvalg, familierelationer og parforhold.

Regressionsterapi viser dig et glimt af uendeligheden. Du begynder at forstå din sjæls udødelighed. Alting hænger sammen, som en dnaspiral uden ende. Vi tager fortiden med os, indtil vi har lært det vi skal. 

Terapien belyser sammenhænge og tilfælde du måske altid har undret dig over. Du får indsigt i tidligere hændelser, der har præget dig frem til i dag. Med den indsigt kommer accept, tilgivelse og forståelse for dig selv og de personer du omgiver dig med. 

Du kommer i kontakt med dit oprindelige jeg, mærker forståelsen og kærligheden og ser hvad du skal gøre for at ændre dit liv i den retning du har brug for. Det er en meget blid og kærlig terapiform, der med en enkelt teknik fører dig tilbage til barndommen, fostertilstand eller tidligere liv - afhængig af hvor dine udfordringer har deres oprindelse.

Denne form for regressionsterapi, er helt unik og udformet af Reikimester Hanne Fritzbøger gennem 25 år. Vi arbejder med Reiki som det bærende værktøj, og terapien er ikke hypnosebaseret.

Klienters respons på regressionsterapi

"Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser under de to regressionsterapier hos Christin. Det var enorm overvældende at se min spirituelle familie. Den kærlighed jeg følte, og den gensynsglæde jeg oplevede kan ikke beskrives med ord. Jeg har altid følt en form for ensomhed. Lige gyldig hvor mange mennesker jeg havde omkring mig, har jeg altid haft en afsavn jeg ikke kunne forklare. Den dag jeg blev genforenet med min sjælegruppe fald alle brikkerne på plads. Lige pludselig forstår jeg hvad, eller rette sagt hvem, jeg havde savnet. Jeg var kommet hjem, og der var min vejleder, fuld af omsorg og stolthed. Min sjælegruppe var så glad for at se mig igen, de var så glade for hvor godt jeg klarede den opgave jeg havde påtaget i dette liv. Jeg mærkede deres glæde og stolthed, som om de var min egen. Da sjæle kommuniker telepatisk, kunne jeg mærke deres kærlighed, så stor, så tydelig, så intens. Nu ved jeg at jeg er højt elsket, og at jeg har fri adgang til den kærlighed hver dag, hver sekund.

Jeg fik også mulighed for at se mig selv som sjæl, og opleve hvem jeg virkelig er. Det var overraskende på mange måder at opleve nogle kvaliteter, som jeg ikke havde forventet at se i mig selv. Jeg blev så rørt over at se mig selv, som denne perfekt og smukke sjæl, fuld med glæde, selvkærlighed og lys.

Nu kalder jeg på min sjælegruppe de dage hvor livet føles hård og forvirrende, og jeg beder om en gruppe kram J og jeg bliver fyldt op af deres ubetinget kærlighed og glæde. De dage hvor jeg tvivler på mig selv, husker jeg hvem jeg virkelig er, og mit hjerte bliver fuld af fred og styrke."

Taymi Z.

"Jeg har altid haft stor respekt for regressionsterapi, da jeg mener at terapeutens rolle og indføling i netop denne terapiform må være meget vigtig.

Med Christin ved min side, følte jeg mig meget tryg og parat, til at møde det som måtte komme. Det var en speciel oplevelse, som har givet meget mening i forhold til de spørgsmål jeg manglede svar på."

Tine Juel

"Jeg var så heldig at opleve at få en tilbageføring til tidligere liv, ved hjælp af regressionsterapi hos Christin. Det var meget spændende og forløsende samt en meget smuk og bevægende oplevelse, der gav mig en dyb indsigt og forståelse af mit forhold til min nuværende kæreste og hvorfor mine følelser er så dybe for ham, jeg kan derfor  varmt anbefale Christin, som udførte regressionen med stor indlevelse forståelse og medfølelse, og jeg modtog masser af healing under forløbet, det var virkelig en dejlig oplevelse, og jeg vil bestemt gøre det igen på et andet tidspunkt."

 Mange kærlige hilsner Helle Sørensen