#reiki, #healing,  #usui,  #christin bjergbakke , #balance

Reiki Terapi / Healing

Reiki afbalancerer, beroliger og oplader. Reiki øger dit personlige energiniveau. Derved bliver der mere styrke og kraft til alt, hvad du vælger at foretage dig.

 

  • Reiki er effektiv mod psykisk stress, smerter og betændelsestilstande. 
  • Reiki løsner op for spændinger både mentalt og fysisk og kan med stor succes anvendes som forebyggende stressbehandling.
  • Reiki støtter og styrker immunforsvaret og hjælper kroppen til at restituere sig efter pressede situationer.
  • Reiki mindsker bivirkninger ved medicinsk behandling og virker fremmende på kroppens egen healingsproces.

 

Reiki giver dig det du har brug for. Som en intelligent energi, der flyder gennem kroppen og healer alt på sin vej. En spirituel udviklingsvej der forstærker det du er god til, og hjælper dig med at give slip på det, der ikke længere tjener dig.

Ved forsøg i maj 2014, på Rigshospitalets neurofysiologiske afdeling, viste målinger bla. at hvilepulsen falder med min. 5 slag i minuttet, så længe man modtager Reiki. Når du giver din krop en pause og tillader den at slappe af, vil den belønne dig med velvære og dybere ro.

 

Pris

1 session inkl. chakra balancering og spirituel evaluering: 1200,-

4 sessioner som foeløv: 4300,-

1 session varer 2 timer.

Bestil tid til din Reiki her

#reiki

Reiki er japansk og betyder Universel Livsenergi : En konstant flydende kærlighedsenergi fra Universet.

Hvordan?

Jeg placerer mine hænder på din krop i bestemte positioner, der dækker de vigtigste organer og chakra. Herved hjælper jeg din krop med at genfinde sin indre balance og starte dens egen selvhealingsproces. Der indgår altid chakra balancering i den reiki du modtager hos mig. Efter din behandling taler vi om hvad healingen har arbejdet med hos dig og du får en kortere spirituel vejledning i at håndtere problem-områderne.

Reiki giver dig en pause fra hverdagen, der gør det muligt for dig at slappe af fysisk og psykisk. Du vil føle dig lettere og med mere overskud til at klare de daglige udfordringer. Når vi er pressede, har spændte og overanstrengte muskler svært ved at afspænde. Kroppen lagrer stressen og det viser sig ofte som smerter i ryg, lænd og knæ. En Reiki behandling afstresser hele dit system og hjælper dig i processen med at give slip.

De fleste mærker en let snurren og varme i kroppen, når mine hænder berører dem. Det er en meget afslappende behandling, der efterlader dig i ro og harmoni. Ved konkrete problemer anbefales minimum 4 behandlinger indenfor 7-10 dage for optimalt resultat. Behandlingen foregår fuldt påklædt, liggende på massagebriks.