Det jeg elsker ved Reiki

Det jeg elsker ved Reiki er, at det altid er tilgængeligt.

Det er ikke hver gang at Reiki straks "kurerer" mit problem, men det får mig altid til at tænke på, om der er et andet perspektiv på hvad der foregår i mit liv netop der. Nogen gange er det nemmere at tage imod kærligheden fra Reiki end andre gange……

Det jeg elsker ved Reiki er, at alle kan lære det, alle kan tage imod det og det har ingen tilknytning til noget religiøst. Det er her bare. Som en stor paraply vi kan krybe i ly under når uvejret bliver for voldsomt. Reiki er blid, omfavnende og alt vidende - og det kan være ret så provokerende når man selv synes man ved bedre…...det er der sikkert meget læring i 😄

Min læring gennem Reiki har blandt andet været en åbning af hele Universet - jeg har gennem Reiki set hvordan alting er forbundet og hvordan alting har et formål. Det har jeg altid haft en vished om, men efter Reiki blev en del af mit liv, er jeg blevet bekræftet og belært om storheden i energien - det tror jeg ikke jeg var nået frem til på samme måde alene.

Det jeg elsker ved Reiki er, at det sætter mig i stand til at hjælpe andre mennesker. Både min familie og relationer, men også de klienter der søger min energi og min Reiki. For 15 år siden havde jeg aldrig forestillet mig at jeg ville være i stand til, for ikke at sige “havde lyst til”, at hjælpe andre ud af deres livskriser - og så pludselig er det formålet med mit arbejde! Jeg elsker at Reiki har givet mig et helt nyt liv med en ny karriere og nye horisonter. Jeg elsker at Reiki har vist mig min egen styrke og visdom og sat mig i stand til at få adgang til alt det, jeg har at give videre.

Der er også noget mørke forbundet med Reiki, men jeg har ikke helt gennemskuet den del endnu. Måske er det netop i lyset af Reiki at mørket er klarest - ville vi lægge mærke til mørket hvis vi ikke havde lyset - hvis alt er mørkt er det jo normalen. Og den læring, at det er vejen gennem mørket der lærer os hvad vi skal gøre med lyset - og at lyset er vejen videre frem, den kan jeg arbejde videre med i mange år endnu.

Jeg ser hver dag hvordan Reiki kan bryde mørket op i endnu mindre portioner, så mørkets magt bliver formindsket, mens læringsprocessen udvides.

Først var mørket og så kom der Lys

Og det er vel netop det jeg elsker ved Reiki, at det skaber lys, spreder lys og viser lys.

Det er ikke alle der hver gang ser hele lyset og det er heller ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at jo flere der mærker Reiki og får en fornemmelse af noget større, noget lysere, noget der er så meget mere end os, jo bedre en verden vil vi skabe for os selv og vores efterkommere. Der er brug for så meget lys og kærlighed for at gøre fremtiden bæredygtig. Reiki er kommet for at hjælpe os gennem den svære tid med omstilling til en ny verdensorden - som en gave fra oven til os sjæle, der er på arbejde hernede.