Grace - Rose of the North

Som det så ofte sker her i livet, går vi gennem livskriser. Nogle er selvskabte og konsekvenserne af et aktivt valg vi har taget, andre rammer os som et lyn fra en klar himmel og vælter os helt omkuld. Ingen af delene er særligt behagelige at gå igennem, de kaldes ligefrem for ’sjælens mørke nat’. Vi går og går, indtil vi langsomt finder lyset i os selv og kommer ud på den anden side, bevidst om det lys vi har nu har set og bærer.

Her kommer så livsglæden og lyset ind i billedet… alt det smukke vi er og kan, skal ud og ind i livet. Sjælens lys er så smukt, rigt og uendeligt kreativt at det må og vil finde vej til at komme til udtryk. 

For mig, blev det mødet med ’Kreativitet med Intention’ der åbnede for at mit indre lys kan finde en måde at udtrykke sig på i verden. Jeg opdagede, at jeg ligesom alle andre, er født som kreative skabende mennesker. Alle kan tegne og male. 

Læs hele interviewet med Grace her

regressionsterapi søgen drivkraft

Hvorfor har jeg mistet min drivkraft?

En kvndes søgen efter sit sande jeg, gav svar i en regressionsterapi.

"..... et billede af en rødhåret kvinde i en skov, i en meget trist og forvirret tilstand. Kvinden havde forladt sine 3 børn og ægtemand af desperation og fortvivlelse over sit liv og dets begrænsninger i slutningen af 1700-tallet. Der var så meget hun havde lyst til, men hun måtte nøjes med sin plads som mor og hustru og styre hjemmet, så hendes mand kunne ...."

Læs hele historien her

Hannas eventyrlige Storydancing

"........Jeg arbejder med fortælling af de nordiske gudindemyter, dans, bevægelse og coachende visualiseringer på workshops, som jeg kalder ’Storydancing’-workshops. På disse workshops fordyber vi os i myternes symboler igennem fri improviseret dans og nogle gange også i rituel dans i en dansecirkel. Grunden til at jeg hovedsageligt arbejder med gudindemyterne er at de giver os et indblik i de mere feminine værdier – så som omsorg, altruisme og samarbejde, som verden i den grad hungrer efter i dag end de mere ’maskuline myter’, som ofte er mere præget af f.eks. Odin og Tor, der ’banker en jøtunn i hovedet’ eller luskede Loke, der ..."

Læs hele interviewet med Hanna Snorradottir her

Vinter Solhverv

Den 21. december er vinter solhverv, årets korteste dag. Herfra begynder lyset at genvinde styrken igen. Mens jeg skriver dette, skinner solen så smukt, at det føles næsten magisk - den dag på året med mindst dagslys oplyses af den klareste vintersol.

Jeg har lavet en særlig meditation, så du kan have din egen solhvervs ceremoni og ære lyset og mørket. Energien er stærk i disse dage, og du får "hjælp" til at give slip på det du ikke længere har brug for, så du kan stå klart lysende i takt med at solen får mere kraft.

Læs hele teksten og lyt til meditationen her...

Interview med Sofia Nouna fra My Hawk Eye og Hjerteland

 ".....Jeg har altid gerne ville hjælpe mennesker og har fra barns ben haft en magnetisk tiltrækning på andre. Mennesker har altid henvendt sig til mig, når de havde brug for hjælp. Selv mennesker, som jeg ikke engang kendte. Efter endt barsel med min yngste besluttede jeg mig for at uddanne mig som coach og terapeut. Jeg afsluttede min uddannelse i 2013. Jeg har aldrig været strategisk og forsøgt at ”regne den ud”. Jeg er gået med min intuition, og Hjerteland er nærmeste opstået ved en tilfældighed. ........"

Læs hele interviewet

At vælge glæden

Lars's egen fortælling om hans regressionsterapi

"Første svage indtryk jeg får virker meget forvirrende og det første ord jeg kan komme på er: "sandaler?". Ud af ingenting dukker et svagt billede af et par støvede fødder i sandaler. Det er mig selv, stående i et kuperet landskab bestående af støvede bakker i en grå/rødlig farve beklædt med større og mindre sten og klippestykker. Med mig har jeg en kærre med .....

.......Målet for dette liv var: "Jeg skulle finde glæden i ensomheden.". Men det var svært for mig. Jeg kunne ikke lide at være alene. Mit mål var, at jeg skulle finde den indre styrke, vokse inden i og tro på mig selv."

Læs hele historien

Nymåne Ceremoni

Det ligger dybt i vores underbevisthed, at lægge mærke til månen. Nymånens energi giver kraft til nye begyndelser, mens fuldmånen har fokus på fuldførelse af påbegyndte intentioner eller skfit i retning. 

Når du er opmærksom på månens faser og synkroniserer dit liv med månens cyklus, kan du opdage at du får mere energi på din projekter og at dine intentioner nemmere bliver ført ud i livet.  Der kan være perioder i vores liv, hvor vi føler os mere draget til at ære månen og arbejde mere bevidst med dens energi. Når du tænker på, hvordan Månen påvirker tidevandet i verdenshavene, er det ikke så uforståeligt at den også påvirker os mennesker, hvis kroppe består af 60-75% vand.

Du skal bruge papir og blyant, stearinlys og en krystal for at lave din egen nymåne ceremoni. Klik på linket for at læse den fulde beskrivelse.

Nymåne Ceremoni

Tid til forandring?

Kender du de dage, hvor du bare ikke kan se lyset? Hvor det er komplet umuligt for dig at se nogen udvej på den situation du er landet i og det kan kun blive værre?

Der er en tung sten i din mave, der tynger dig nedad og presser på tårekanalerne. Panikken over hvordan du kommer videre herfra, truer med at kvæle dit åndedræt og starter med at lamme hver lille boble af positivitet der prøver at stige til vejrs. Du troede du havde styr på det her. Du vidste præcis hvad der skulle ske nu, for alt var jo som det skulle være.
 
Og så skete det ikke alligevel……

Læs mere

Det nye Sorte?

Reiki er det nye sorte indenfor alternativ behandling, men måske har du undret dig over hvad det egentlig er for noget?

Reiki er kort fortalt en behandlingsform, der fremmer fysisk og psykisk velvære. Det er let berøring gennem håndpositioner fordelt over hoved og krop i en bestemt rækkefølge, der tilgodeser alle vitale organer og meridianbaner.

Når du modtager Reiki, foregår det liggende på massagebriks, påklædt og under et tæppe. Du opnår meget hurtigt i behandlingen, en følelse af dyb ro og meditativ afslapning. Når din krop og bevidsthed er på det dybe Alpha-niveau, er der plads til at din egen .......

Læs mere