Januar 2017

Fuldmåne Ceremoni

Det ligger dybt i vores underbevidsthed, at lægge mærke til månen. Nymånens energi giver kraft til nye begyndelser, mens fuldmånen har fokus på fuldførelse af påbegyndte intentioner eller skift i retning.

Hvis du føler dig draget af månens magiske lys og ofte føler trang til at gøre noget ekstra på en fuldmåneaften, kan du få inspiration her, til at lave din egen fuldmåne ceremoni. Du kan bestemt finde mere omfattende og detaljerede beskrivelser på nettet, men jeg kan godt lide at holde det enkelt og simpelt. Der skal ikke være for mange detaljer jeg skal huske på undervejs <3

Bestem dig for om du er alene eller inviterer en nær ven. I kan også aftale, at gennemføre ceremonien samtidig, uden at befinde jer på samme adresse. I vil på den måde, opleve at være forbundet gennem energien og tankens kraft - og det kan være ret powerfuldt.

Du skal bruge et stearinlys, lidt friske blomster, røgelse(ikke absolut nødvendigt), papir og noget at skrive med,  vand i en eller anden form: fx en lille skål med vand, et badekar eller havet - bare du har vand med i din bevisthed.

Rens din energi

Tænd en røgelsespind, eller hvid salvie, og rens din aura med røgen. Det gøres meget enkelt ved at føre den tændte røgelse rundt omkring dig, i en cirkulær bevægelse oppefra og ned. Du starter ved dit krone chakra (toppen af hovedet) og forestiller dig at røgen opløser den tunge energi, du bærer i din aura. Har du ingen røgelsespinde eller hvid salvie, kan du gøre det med dine hænder i stedet - børstende, nedagående bevægelser.

Skab dit eget rum

Det er mest powerfuldt at gå ud under månen skær, men årstiden lige nu er ikke helt ideel til det. Har du mulighed for at se ud på månen, derfra hvor du laver din ceremoni, er det idéelt - fx ved vinduet så måneskæret lyser på dig. Sluk så meget af det kunstige lys som muligt. Har du krystaller eller andre specielle genstande, der betyder noget særligt, så placer dem foran dig. Stil gerne en vase med en frisk blomst, det hjælper dig at huske naturens energi og skønheden åbner dine sanser. Læg papir og blyant frem.

Fuldmåne Reflektion

Når du er helt klar så tænd dit stearinlys. Tillad roen at sprede sig til din krop og din sjæl, mens du ser ind i lyset.

Forbind dig med månen. Hvis skyerne og din placering tillader det, så kig op på månen og anerkend dens visdom, kærlighed og styrke. Giv udtryk for din taknemmelighed for Månens eksistens i dine tanker og send dine intentioner op til Månen. Det kan sagtens gøres med lukkede øjne, hvis der ikke er nogen måne at se.

Har du aftalt at forbinde dig med andre, er det her du kalder dem ind - inden I forbinder jer med Månen. Luk øjnene, sig deres navne højt og visualiser deres ansigt, mærk hvordan jeres energi-vibrationer forbinder sig og finder hinanden.

Tænk tilbage på de sidste par uger. Hvad er der sket i dit liv, hvad har holdt dig tilbage, hvad er ikke lykkedes for dig? Hvad er det, du håber at få hjælp og inspiration til, fra fuldmånen? Få ro på dine tanker og centrer dig selv igen, med fokus på dine fuldmåne intentioner. Tag så papiret og skriv det ned, du gerne vil give slip på. Det kan være en overbevisning, en dårlig vane, vrede eller tristhed - hvad som helst der forstyrrer din ro og forhindrer dig i at opfylde dine drømme.

Nogen gange er det vi har brug for at give slip på, selve den intention vi har fokuseret på længe. Måske er du ikke længere den person du var, da du fastsatte din intention, måske tjener den ikke længere det bedste i din sjæls udvikling? Eller måske blev den intention sat ud fra forudsætninger, der siden har ændret sig?

Underskriv og datér din tekst, og tilføj “ Jeg giver nu slip på dette”.

Giv slip

Sid et øjeblik og mediter på det du har skrevet ned. Sig til dig selv, “ Jeg giver slip, jeg har ikke brug for det længere”. Hold hjørnet af dit papir ind over stearinlyset og lad det, du giver slip på, blive opslugt i flammen. (stil evt dit lys på en metalbakke, eller tallerken, så du ikke sætter ild på hele huset). Se hvordan det virkelig forsvinder for øjnene af dig, indtil det ikke længere eksisterer i dit liv. Mediter et par minutter over hvad du nu kan udrette og hvad der er plads til i dit liv, nu hvor du har givet slip på det, der blokerede for din energi. Når du fjerner en ting, bliver der plads til noget nyt. Brug Fuldmånens lys som en manifestation og forstærkning af det nye, der er på vej.

Rensning og genoplad

At give slip kan være en meget følelsesladet rejse. Det føles rigtig godt at lade sig “bade” i månens lys, som en rensning og genopladning. Stil dig ud under månen og lad dens lys omfavne dig, træk det ind i din sjæl og krop og mærk hvordan du bliver fornyet.

Er der ikke måneskin, der hvor du befinder dig, kan du skabe et “månebad”. Du kan lave et rituelt bad ved at dyppe hænderne i din skål med vand. Mens du gnider dine hænder mod hinanden, visualiserer du at du vasker dig ren i månens skær. Du kan også tage et varmt brusebad, med en velduftende badeolie, hvor du visualiserer månens skær som dråberne der rammer huden - hav det lys du har brugt til ceremonien, tændt på badeværelset imens. Karbad er selvfølgelig en optimal måde at lade sig omfavne af månens lys/vand  og så den perfekte: gå ud i havet, i månens lys på vandet og lad dig velsigne af både Moder Hav og Bedstemor Måne på en gang.

 

Del din oplevelse med dine venner, hvis I har været forbundet i Fuldmånens skær. Det er altid interessant at høre andres syn på en fælles oplevelse og kan være meget lærerigt.