november 2016

Tid til forandring?

Kender du de dage, hvor du bare ikke kan se lyset? Hvor det er komplet umuligt for dig at se nogen udvej på den situation du er landet i og det kan kun blive værre?

 

Der er en tung sten i din mave, der tynger dig nedad og presser på tårekanalerne. Panikken over hvordan du kommer videre herfra, truer med at kvæle dit åndedræt og starter med at lamme hver lille boble af positivitet der prøver at stige til vejrs. Du troede du havde styr på det her. Du vidste præcis hvad der skulle ske nu, for alt var jo som det skulle være.

 

Og så skete det ikke alligevel……

 

Faktisk gik det direkte modsat og det værst tænkelige ser nu ud til at blive den virkelighed du skal forholde dig til.

 

Det er her, det er rigtig nemt at give op og give slip. Give los med al vreden og anklage resten af verden for at have skylden, nægte at indse at det forventede resultat - det bedste af alle muligheder - ikke kommer til at ske. Det er også her du ikke længere gider tro på, at der er en mening med alting - at Gud / Universet / Spirit / har en plan……. Og så synker du ned i vreden, frygten og magtesløsheden.

 

For du HAR jo gjort alt hvad man kan forlange af dig. Læst alle selvhjælpsbøgerne, taget alle kurserne, ændret navn hos numerologen, betalt en formue for det store udvidede horoskop, og prøvet alle de terapeuter og kloge mestre du har kunne finde - og alligevel er der ikke noget, der er som du ønsker det.

 

hm………

 

Det er når tingene ser værst ud, at vi har de bedste muligheder for at løfte os. De nødvendige ændringer i vores liv, bliver ikke skabt af andre. De skal komme fra os selv. Vi kan aldrig forvente at få andre til at ændre sig, vi kan kun starte med at ændre os selv og vores måde at reagere på vores omverden på. Og når du ændrer dit reaktionsmønster vil du opdage, at du begynder at modtage nye reaktioner fra de mennesker og situationer du møder.

 

Det kan godt være du synes at din måde er den rigtige - og det kan også godt være at den er det…...men hvis du ikke opnår det resultat du ønsker, trods gentagne forsøg, bliver du nødt til at gøre noget andet. Du løser ikke et problem, på samme måde som du skabte det. Har du stået og banket på den dør i lang tid - og den bliver bare ikke åbnet - må du nok begynde at se dig om efter en anden dør, eller måske ligger nøglen i den anden lomme, eller måske er den slet ikke låst og du skal bare åbne den i stedet for at vente på at andre åbner den for dig?

 

Miraklerne sker når vi tør give slip på kontrollen. Når vi begynder at lytte til vores indre stemme i stedet for at overdøve den med forventninger og planer.

 

Den eneste der kan skabe forandring i dit liv, er dig!