Det nye Sorte?

Reiki er det nye sorte indenfor alternativ behandling, men måske har du undret dig over hvad det egentlig er for noget?

Reiki er kort fortalt en behandlingsform, der fremmer fysisk og psykisk velvære. Det er let berøring gennem håndpositioner fordelt over hoved og krop i en bestemt rækkefølge, der tilgodeser alle vitale organer og meridianbaner.

Når du modtager Reiki, foregår det liggende på massagebriks, påklædt og under et tæppe. Du opnår meget hurtigt i behandlingen, en følelse af dyb ro og meditativ afslapning. Når din krop og bevidsthed er på det dybe Alpha-niveau, er der plads til at din egen selvhealingsproces kan gå i gang. Du giver hele dit system en pause fra hverdagen og dermed mulighed for at hele og reloade.

Da Reiki virker balancerende på hele dig - både krop, sjæl og sind - har det en positiv effekt på de fleste tilstande. Reiki virker smertestillende på fysiske symptomer og balancerende på de mentale udfordringer. Så samtidig med at du får ny energi, foregår der også healing i din underbevidsthed. For nogle vil selve processen og oplevelsen af Reiki i kroppen, medfører en øget bevidsthed om deres plads i livet, vejen videre frem og deres forbindelse til det uendelige Univers og Spirit. For andre vil det mere være en uforklarlig ro og fornyet energi, der forbedrer deres livsglæde og dermed øger livskvaliteten. Når den psykiske ubalance, der gjorde dig sårbar og åben for fysiske skader, bliver healet, er din krop modtagelig for Reki’en og du vil også opleve en forbedring i din fysiske tilstand.

Uanset hvad din årsag er til at opsøge en Reiki behandler, medfører Reiki en positiv ændring allerede fra første session. Har du brug for mere overskud i hverdagen, kan 1-2 gange gøre en hurtig forskel, men ønsker du et mere permanent resultat skal du have Reiki minimum 4 gange i tæt rækkefølge. Ved akut opståede tilstande kan meget opnås ved et forløb af 4-6 sessioner. Ved mere kroniske tilstande må det forventes at skulle modtage omkring 10-12 sessioner eller mere - afhængig af årsagen.

Reiki har ingen negative bivirkninger, intet religiøst tilhørsforhold og kan bruges af både børn og voksne, raske og syge. Reiki erstatter ikke lægebehandling, men mindsker bivirkninger af medicin og understøtter de mere konventionelle behandlinger.