Følelsesforløsende Regressionsterapi

Lær et dybdegående og kærligt værktøj, der kan ændre liv

Bliv Regressionsterapeut og hjælp andre med at opløse uhensigtsmæssige programmeringer og se betydningen af det liv de lever. Gå i dybden med dine evner og få indblik i reinkarnation, betydningen af tidligere liv og hvordan de påvirker os i dag.

Uddannelsen starter august 2018

Regressionsterapi viser os et glimt af uendeligheden. Du begynder at forstå din sjæls udødelighed og at alting hænger sammen - som en dnaspiral uden ende. Vi tager fortiden med os, indtil vi har lært det vi skal. 

Det er en meget blid og kærlig terapiform, der med en enkelt teknik fører dig tilbage til barndom, fostertilstand eller tidligere liv - afhængig af hvor dine udfordringer har deres oprindelse.

Det er ikke alle, der kan arbejde på dette niveau, men har du de evner der skal til, kan du være med til at ændre folks liv. 

Følelsesforløsende Regressionsterapi arbejder ikke med hypnose, men med healing (Reiki) som den ledende kilde. Dette i kombination med de teknikker du lærer undervejs, gør det til en blid, kærlig og meget stærk terapiform. Vi fordyber os ikke i gamle traumer, mere end højst nødvendigt. Vi healer dem i stedet og går videre i lyset.

Denne terapiform er udviklet af Reikimester Hanne Fritzbøger der har undervist i regressiosnterapi gennem mere 25 år. Det er en stor ære for mig, at kunne udbyde uddannelsen fra august 2018. 

Læs mere om Hanne Fritzbøger og hendes uddannelse.‚Äč

 

For at blive optaget på uddannelsen, skal du først vurderes egnet. Udover at have Reiki 1 og 2, vil jeg se på, om dine evner er velegnede til netop denne behandlingsform. Det vil i hvert tilfælde være en personlig vurdering, på baggrund af dine anlæg for at arbejde i tidligere liv, samt gruppens aktuelle sammensætning.

Har du ikke tidligere været i terapi hos mig, vil det være en nødvendighed inden din optagelse på uddannelsen. Det er også nødvendigt, at din Reikimester er medlem af The Reiki Alliance, eller uddannet indenfor samme linie som mig. Det betyder, at vi alle arbejder udfra samme kilde.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger og optagelseskrav.

 

Uddannelsen kører over 6 weekender, start august 2018 - slut februar 2020.

Samlet antal undervisningslektioner 156, plus egenterapi og træning. Uddannelsen giver adgang til medlemskab af Healer Ringen.

Max antal deltagere: 6 personer.

Pris pr weekend 3.000,-  inkl moms. Kan betales samlet eller ved hver weekend.

Tilmelding er bindende for hele forløbet.

Undervisningsweekender, fredage 18.30-22.00, lør-søndag 10-18.00

24. - 26. august 2018

23. - 25. november 2018

22. - 23. februar 2019

17. - 19. maj 2019

6. - 9. september 2019

15. - 17. november 2019