Interviews med spirituelle kunstnere og healere

Jeg møder mange spændede mennesker i mit arbejde. De dukker op i mit liv i form af kolleger, venner, klienter og sparringspartnere. Det kan også være en spændende hjemmeside, der fanger mit øje med et fængslende budskab. 

De er alle personer, der inspirerer mig i mit arbejde og gør mig bedre til det jeg gør. Netop derfor har jeg fået lyst til at dele det med dig - så du også kan nyde godt af inspirationen.

Her på siden vil der fremover bliver lagt interviews op med jævne mellemrum. Har du et forslag til en person der kunne være interessant at læse mere om eller har du selv lyst til at blive interviewet, så send mig en mail på christin@energy-healing.dk

Sofia Nouna sjælsamuletter energy healing

juli 2017

Interview med Sofia Nouna, My Hawk Eye

Tak fordi du har lyst til at deltage i dette mini-interview. Jeg har lært dig at kende gennem dine Sjælsamuletter. Kan du fortælle lidt om dem, og hvad du ellers er beskæftiget med?

Sjælsamuletterne er egentlig essensen af mit arbejde som coach, terapeut, spirituel vejleder og healer. De er blevet et værktøj, hvori jeg kan forene det, som jeg normalt støtter min klienter i, i forhold til at finde ind til kernen i dem selv og det større sted, som lever bag gamle overbevisninger og den prægning, som ligger som et filter hen over vores rene udgangspunkt. Jeg mærker et afgørende behov for, at vi lærer at fortælle os selv nye historier om vores fortid, vores nu og vores fremtid. Mange af de måder, vi er i verden på, har vi adoptereret fra tidligere generationer. Verden er ved at forandre sig, så de gamle metoder må følges ud, ved at vi finder modet, styrken og viljen til at følge dem ud i os selv. De hører en anden tid til, og vi har brug for skabe et afsæt, der matcher den virkelighed, som vi går i og i høj grad er på vej ind i nu. Vi har brug for at udvide vores perspektiv og styrke vores selvkærlighed.

Sjælsamuletten støtter dig i at lade din sjæl tale og lukke lyset ind i dit liv ved at fortælle historier, der gør dig større end… Den minder dig om at vende dine udfordringer til gaver og se dem som en invitation til at vokse. Fejr dit liv og se dig selv med hjertet. I sjælsamuletten kan du skabe et aftryk af dit højeste potentiale og et spejl af det, som er i dit hjerte. Den vokser sammen med dig og kan forandres gennem tilførslen af nye charms.

Den er tiltænkt at skulle være et samlingspunkt for den power, du vælger at forene dig med. Den minder dig om de nye historier, du nu fortæller til dig selv og den hjælper dig med at skabe større bevidsthed omkring dine drømme, så du går med intention og fokus. Den minder dig om, hvem du virkelig er!

 

Hvordan ser du gerne, at dit arbejde gør en forskel i dine kunders/klienters liv?

Jeg oplever, at mine kunder og klienter får mange aha-oplevelser og store indsigter gennem mit arbejde med dem. Jeg oplever, at jeg i stigende grad bliver mere undervisende i mit arbejde. Det er undervisning i sjælen og derigennem indføring i helt nye måder at forstå sig selv, andre, livet og dets udfordringer på. Jeg har gennemgået mange personlige processer de seneste 9 år, hvor jeg har måttet face meget af mit eget mørke og derigennem føde nye sider af mig selv. Jeg ser nu, at det, som jeg selv har gennemgået, kan jeg give videre til andre. Ikke som en, der skal fikse andre, men mere som en, der kender den vej, de går på og derfor ved, at det er vigtigt at blive, selvom vejen forekommer snørklet og ensom. Jeg kan lyse for dem, så de kan se, hvor de skal træde og hvordan. Jeg kan være en hånd på skulderen, der forsikrer dig om, at der er en dybere mening med alting, og at du er nok.

Jeg får løbende mange positive tilkendegivelser på amuletterne. Kunder skriver til mig, om hvad deres amuletter har betydet for dem. Mange er klar til et nyt indhold i deres amulet, fordi amulettens første billede har fulgt dem derhen, hvor de indledningsvis ønskede at ankomme til. Nu er de så klar til noget nyt. Den bliver et redskab, som de vokser sammen med og et betydningsfuldt billede på, hvem de er bag det, som de har lært at tro på om sig selv og livet. Mange oplever, at amuletten qua dens symboler og krystaller har en særlig energi, kraft og styrke, som støtter dem i jordforbindelse og kontakten til dem selv – at den hjælper dem på vej på rejsen fra hovedet til hjertet.

Min bog ”INDIGO VISDOM – en rejse fra dit hoved til dig hjerte” udkom i 2015 under mit gamle navn Tina Bach. Den har jeg virkelig også fået mange positive tilkendegivelser på. Den har gjort en stor forskel for mange sensitive mennesker. Både voksne og børn. Den har åbnet op for at kunne forstå sig selv eller sit barn bedre i forskellige sammenhænge – de bagved liggende mekanismer og reaktionsmønstre. Ligesom mange har oplevet, at den giver virkningsfulde og brugbare input til, hvordan man kan styrke og passe bedre på sig selv i forhold til at leve et liv i større harmoni og balance.

 

Hvad er det især, du elsker ved dit arbejde?

Jeg er dybt taknemmelig for og elsker den glæde, det håb, den tillid, det lys og den kærlighed, jeg kan hjælpe med at tænde i mennesker. At jeg kan hjælpe dem med at tænde sjælens bål og støtte dem i, hvordan de passer og nærer det.

sjælsamulet my hawk eye energy healing

 

Har du altid været beskæftiget med denne branche eller var det en drøm, der pludselig gik i opfyldelse? Hvis ja til drømmen, hvad ændrede sig så i dit liv, da du begyndte at fokusere på dine visioner?

Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. i sprog og internationale forhold og har arbejdet i en stor international koncern, men jeg følte mig aldrig hjemme i den verden. Jeg har altid gerne ville hjælpe mennesker og har fra barns ben haft en magnetisk tiltrækning på andre. Mennesker har altid henvendt sig til mig, når de havde brug for hjælp. Selv mennesker, som jeg ikke engang kendte. Efter endt barsel med min yngste besluttede jeg mig for at uddanne mig som coach og terapeut. Jeg afsluttede min uddannelse i 2013. Jeg har aldrig været strategisk og forsøgt at ”regne den ud”. Jeg er gået med min intuition, og Hjerteland er nærmeste opstået ved en tilfældighed. Hjerteland har hjulpet mig med at finde mig selv og gør det stadig. Det har ligesom introduceret mig til, hvem jeg i virkeligheden er. Noget, som jeg stadig må tage tilløb til at stå ved. Jeg er introvert, genert og meget følsom og sårbar, så det er altid en proces at arbejde sig hen imod at turde tage sin plads – at finde det mod. Det er processerne, der skaber fundamentet for, at jeg kan gå et skridt videre med mig og min mission.

Mine visioner har deres eget liv. Jeg ejer ikke dem. De ejer mig. Det kan lyde mystisk, men jeg bliver løbende guidet i, hvad jeg skal, og så må min menneskedel og mit ego forlige sig med tanken om, hvor vi skal hen so to speak J Sidste sommer blev jeg vækket om natten af noget, som kaldte på mig. Hjertelands ”lillesøster” My Hawk Eye er blevet ”født” på den måde. My Hawk Eye er mit nye univers med tilhørende webshop. Den åbner nu her indenfor de kommende uger. Der bliver her suppleret med endnu flere sjælssmykker i form af det, som jeg kalder SoulPieces og PowerPieces. Fælles for alle smykkerne i My Hawk Eye er, at de er en del af et univers af smykker med sjæl, der ærer og nærer den, du er i dit hjerte. My Hawk Eye inspirerer dig til at gå mere nærværende med afsæt i dit hjerte og ønsker at forbinde dig med det lys og potentiale samt den visdom, som du bærer inden i.

Det er et univers er til dem, der vil og tør noget mere. Mine smykker iklæder dig den energi, som du har brug for at forene dig med for at kunne frisætte endnu mere af dit autentiske væsen og din sande natur. Det er smykker, der skiller sig ud og bærer budskaber. De er mere end en købsbeslutning. De er et valg… Et valg omkring det menneske, du ønsker at være, og som du nu bevidst går hen imod. Se smykkerne som manglende stykker af dig selv, som du kan indsamle med henblik på at skabe et nyt billede af og anker for, hvem du også kan vælge at være.

 

Beskriv en typisk dag “på arbejdet”:

En typisk dag på arbejdet er samtaler med klienter, samtaler med kunder omkring indholdet i deres sjælsamulet, kreativt arbejde med at knytte talismaner, markedsføring og generel håndtering og afsendelse af ordrer.

 

Vil du anbefale andre at følge deres drøm og har du et godt råd, til dem der står og overvejer at tage springet?

Du ved, om du skal tage springet. Det vil kalde så stærkt på dig, at du ikke kan overhøre det. Forsøg ikke at komplicere din vej ved at spejle dig for meget i, hvad andre gør og hvordan. Lyt til stemmen indeni og vid, at tiden kalder på, at vi slipper mange af de meget vækstorienterede og målrettede værktøjer, som vi indtil nu har brugt i forhold til at drive business. Lad intuitionen få en plads, så du får dig selv med i det. Og vid, at du vil skulle gennemgå forskelligartede vækstprocesser for at kunne skabe det udgangspunkt i dig, der kan bære din vision. De kan være ubehagelige, men de er ”blot” ment som træning af dig, så du kan styrke dit afsæt.

Se Sofia Nounas spændende hjemmeside

healing allan heligen

juli 2017

Interview med healer Allan Smith fra Heligen

Jeg ved du arbejder med healing. Hvad er det præcis du kan på det område og er der flere forskellige elementer i din forretning?

Jeg arbejder med kanaliseret healing til hjerte, krop og sjæl, har gjort det i over 14 år, sideløbende med mit IT- job. Jeg startede med reiki healing og har gennem tiden udarbejdet min ”egen” healingsform der er en kombination af efteruddannelse, erfaringer og de intuitive fornemmelser jeg får under selve healing, som er forskellig fra klient til klient og gang til gang. Jeg er sikker på at der er en højere intelligens der tilpasser den healing klienten modtager lige netop der hvor de er lige nu.

 

Hvorfor er det lige det, du har valgt at fordybe dig i? Hvad er det du elsker ved dit arbejde?

Jeg har altid interesseret mig for det man umiddelbart ikke kan se måle eller veje, men har følt at der var noget, for mig i retning af en mærkbar intuition. Har før jeg startede på healinguddannelsen arbejdet flere år med personlig udvikling såsom psykoterapi, gestaltterapi med videre.

 

Har du en drømmeklient eller specifik målgruppe?

Jeg synes ikke lige jeg har en speciel drømmeklient, men min erfaring har vist at jeg er rigtig god til kvinder.

 

Har du altid været beskæftiget med denne branche eller var det en drøm, der pludselig gik i opfyldelse? Hvis ja til drømmen, hvad ændrede sig så i dit liv, da du begyndte at fokusere på dine visioner?

Det der startede min healing var et møde hos en clairvoyant, hvor vi samtidig fik besked/intuition om at healing var det jeg skulle udforske.

Jeg elsker at hjælpe mennesker og være sammen med dem på deres rejse og opleve at de kommer videre i deres liv

 

Beskriv en typisk dag “på kontoret”

En dag kunne se sådan ud: 4 til 6 klienter, starter altid med en kort samtale med klienten, komme ned i tempo og evt. kort om hvad der er sket siden sidst hvis det er et forløb. Herefter er det tid til at komme op at ligge på briksen, hvor vi udfører vejrtrækningsøvelser, jeg gennemgår en afslapningsøvelse gennem hele kroppen og healingen går i gang.

Min healing er helt intuitiv baseret hvor og hvor længe mine hænder er placeret på klientens krop. Efter selve healing runder jeg af med en dedikeret hjertehealing af det imotionelle hjerte. Herefter en kort afrunding med evt. beskeder jeg har til klienten og oplevelser under selve healing som klienten har oplevet. En session varer typisk 1 til 1 ½ time.

 

Vil du anbefale andre at følge deres drøm? Har du et godt råd, til dem der står og overvejer at tage springet?

Jeg synes altid at man skal følge sine drømme hvis muligt og det ikke skader andre.

Hvis det er healing eller lignende man drømmer om vil jeg anbefale Reiki kursus hos Energy-Healing hos Christin Bjergbakke, der er blandt de dygtigste lærer indenfor Reiki uddannelsen.

 

Hvis du vil vide mere om Allan, så kig på følgende links:

www.heligen.dk

https://www.facebook.com/Heligen/

https://www.facebook.com/Dobbelthealing/

juni 2017

Gæste-interview med Annette Weinold, Ann Wei Design

Tak fordi du har lyst til at deltage i dette mini-interview. Kan du forklare lidt nærmere, om tankerne bag dine smykker?

Hej Christin. Tusind tak fordi du har lyst til at høre lidt om mine spirituelle smykker.

Hele min smykkeforretning og design af smykker bygger på min stærke tilknytning til at leve som en boheme. Vi kan gå tilbage til de franske, engelske og danske boheme kvinder fra slutningen af 1800 tallet til midt 1900. Hvad stod de alle for?

Frihed til at være kunstner, forfatter og maler selvom de var kvinder. De blev alle næret af at læse, skrive, male og se på kunst, rejse og være i kontakt med mennesker som havde det på samme måde. Og de havde en stærk tilknytning til naturen og det sjælelige i den. De levede et ikke- konventionelt liv. Sådan har jeg også altid levet.

Det er helt klart det, der er min inspiration til at designe smykker.

 

Hvordan ser du gerne at dit arbejde gør en forskel i dine kunders liv?

Designet af mine smykker har ændret sig hen af vejen . Jeg har fået meget mere fokus på kvindens indre skønhed som inspirationen til smykkerne i dag. Jeg fandt det selv svært at finde smukke smykker, der havde nogle egenskaber jeg havde brug for og hørte samtidig fra kvinder, at de savnede smykker som:

1) havde fokus på det indre (skønheden indeni)

2) havde fokus på sten og krystallers healende egenskaber

3) manifesterer og husker kvinder på hvor de er på vej hen på deres indre rejse

Jeg håber, at mine kunder mærker smykkernes energier og at de føler sig som små gudinder, der er på rette vej, når de bærer dem.

 

Hvad er det især, du elsker ved dit arbejde?

Den kreative proces – det at være kreativ, at skabe noget smukt og at høre og se kvinder blive glade over mine smykker. Jeg får så mange fine tilbagemeldinger. Det gør mig lykkelig.

 

Har du altid været beskæftiget med denne branche eller var det en drøm, der pludselig gik i opfyldelse? Hvis ja til drømmen, hvad ændrede sig så i dit liv, da du begyndte at fokusere på dine visioner?

Det føltes som en tilfældighed. Jeg lavede lidt smykker for sjov, fandt så en smykke uddannelse i London og fik en uddannelse dér. Og så for ikke at have en masse smykker liggende på hylden, startede jeg ann wei design for 3 år siden.

Det er lige mig at være kreativ, at lære noget nyt, at skabe noget nyt og at have projekter. Det er alt sammen noget jeg får opfyldt ved at have min egen forretning.

 

Beskriv en typisk dag “på kontoret”:

Min tid er inddelt i: Lave smykker fra ordrer, lave nye smykker som jeg lægger i webshoppen, markedsføring, salgs arbejde, kontakt med kunder, netværk og en masse andet. Jeg har altid tid til at gå på café og drikke kaffe og slappe af.

 

Vil du anbefale andre at følge deres drøm og har du et godt råd, til dem der står og overvejer at tage springet?

Ja, jeg vil anbefale det, hvis man er en iværksætter type. Hvis man ikke kan se sig selv som det, så vil jeg nok sige nej.

En iværksættertype som jeg ser det: Kan motivere sig selv, har ikke brug for ros, kan klare stort arbejdspres, kan klare nederlag og afvisninger, har et stærkt drive, giver ikke op og måske mest af alt: Er i stand til at uddelegere og sætte grænser for deres arbejdstid.

Et godt råd til dem der står og overveje at tage springet? Snak med en professionel og hør hvad der skal til for at få en succesfuld forretning.

Tak for at jeg måtte være med på din fine blog, Christin.

Se Annettes fine smykke-univers her