meditation vinter solhverv healing

21. december 2017

Vinter Solhverv

Den 21. december er vinter solhverv, årets korteste dag. Herfra begynder lyset at genvinde styrken igen. Mens jeg skriver dette, skinner solen så smukt, at det føles næsten magisk - den dag på året med mindst dagslys oplyses af den klareste vintersol.

Jeg har lavet en særlig meditation, så du kan have din egen solhvervs ceremoni og ære lyset og mørket. Energien er stærk i disse dage, og du får "hjælp" til at give slip på det du ikke længere har brug for, så du kan stå klart lysende i takt med at solen får mere kraft.

Siden gamle tider har man med ceremonier æret lyset og fejret, at Moder Jord gav liv til Solen, hendes søn, på netop denne dag. Lige den vinkel ligger nok lidt langt fra de fleste af os i vores moderne hverdag, men at lave sin egen ceremoni kan give ro på uforløste udfordringer og klart udsyn på rejsen ind i det nye år og den nye energi. Det er her du sår frøene, til det du ønsker skal vokse med den nye sol.

Jeg opfordrer dig til at bruge meditationsøvelse, til at se hvad du skal give slip på og blive fokuseret på hvilke drømme, der skal gå i opfyldelse i det nye år - når lyset vender tilbage.

Det behøver ikke være så kompliceret at lave din egen ceremoni. Skab et smukt rum omkring dig : tænd stearinlys, sæt en blomst eller lidt gran ved siden af, så naturen er repræsenteret, måske har du en særlig krystal eller andet der betyder meget for dig. Find papir og blyant og måske et rødt bånd. Når meditationen er slut, skriver du de ting ned, du giver slip på - og brænder papiret bagefter. Det røde bånd binder du om dine ønsker for fremtiden, og gemmer dem et godt sted.

Du skal downloade Soundcloud app'appen til din telefon eller tablet, for at kunne lytte til meditationen. Den er gratis og du får link til den her