Et spørgsmål om tillid

Hvorfor er det så svært at have tillid til at alt bliver godt? Mine klienter kommer dagligt med udfordringer der ofte handler om tvivl. Tvivl om jeg er værd at elske, tvivl om jeg er god nok, tvivl om det er sikkert for mig at stå frem og sige jeg er dygtig, smuk, klog, værd at elske.

Jeg tror det er den største udfordring for de fleste mennesker jeg kommer i kontakt med – inklusive mig selv. Jeg tvivler også! Måske ikke lige så tit og lige så længe som de fleste andre, men tvivlen er også min følgesvend. Tvivl om jeg har misforstået noget når andre opfører sig anderledes end forventet. Tvivl om det er mig der har gjort noget forkert, når andre reagerer stærkt på min tilstedeværelse. Tvivl om det virkelig kan være rigtigt, at jeg har en unik evne for spirituel kommunikation og derfor SKAL stå frem med det jeg ved og kan. Osv osv osv.

Og hver gang lander jeg i den samme sandhed.

Alt er præcis som det skal være. Jeg gør altid det bedste jeg kan. Det er ikke mit ansvar hvordan andre opfører sig, når jeg vælger fra mit hjertes lys. Det er mit ansvar at være i balance og handle i lyset. Alle udfordringer på min vej, er her for at lære mig noget. Mennesker på min vej der skaber uro, hjælper mig i min læringsproces.

Og når jeg så kan give slip på forvirringen og tvivlen, så svarer Spirit mig lige med det samme. Smukke bekræftelser på at jeg er på rette vej, at jeg er elsket og beskyttet og at alt er præcis som det skal være. Og så smiler jeg, griner lidt af mig selv og den rejse jeg har sagt ja til og sender kærligheden videre til dem omkring mig, der også har brug for den.