Tidligere Liv og deres betydning i dag

Tirsdag d. 16. november kl. 19.00

Er du nysgerrig på at vide mere om reinkarnation, tidligere liv og sjælskontrakter, så kom med til en spændende aftensnak tirsdag d. 16. november kl. 19.00 i Købmagergade 55, Kbh K.
 
Du hører om betydningen af tidligere liv og hvordan de påvirker vores hverdag. Gennem beretninger om klienters og egne rejser til tidligere liv, giver jeg dig forskellige vinkler på hvorfor dit liv i dag, forløber som det gør. Jeg taler også om sjæleliv, sjælegrupper og hvor går vi hen, når vi ikke er her på Jorden mere. Der er selvfølgelig plads til, at du kan stille spørgsmål.
 
Gennem mit arbejde som regressionsterapeut har jeg haft mange interessante oplevelser, der alle beviser hvordan alting er forbundet og hænger sammen. Vi er her hver gang for at lære noget og højne vores sjæls visdom. De problemer vi bliver med at opleve, har næsten alle oprindelse i et tidligere liv. Ved at se hvor den specifkke udfordring første gang opstod, kan vi lære og forstå hvad vi skal gøre anderledes. Når vi har lært det vi skal, forsvinder udfordringen igen.
 
Jeg har arbejdet med klienter i regressionsterapi siden 2013 og de sidste 5 år har jeg også uddannet regressionsterapeuter. At fordybe sig i tidligere liv, er en fascinerende brik i den spirituelle forståelse for hvorfor vi er her i nye liv og kroppe.
 
Jeg glæder mig til at dele en spændende aften med dig.
 
Pris 225,- inkl. kaffe/the.
 
 
 

Tilmelding til aftensnak om tidligere liv

Udfyld formularen her og send din tilmelding til den spændende aften. 

Din plads er sikret når du har modtaget bekræftelse og overført 225,- pr person via mobilepay til tlf 25488718. 

Kan du ikke se din bekræftelse, så tjek spamfilter for mails fra christin@energy-healing.dk 

Vi ses!

1
2
Ved flere deltagere, skriv antal i kommentarfelt nedenfor

Lidt om mig

Hvis du lige er dumpet ind her på siden og ikke kender mig i forvejen, er der lidt baggrund her: 


Jeg er spirituelt medium, healer, forfatter, reikimester og regressionsterapeut. Udgav min første kanaliserede bog i 2020 og er medforfatter på en ny bog, der udkommer i USA d.9. november. Gennem de sidste år har jeg været interviewet om mit arbejde til Femina, Psykologi, Søndag, Liv & Sjæl samt svenske Elle. Medvirket i tv-programmer om healing på DR2 og i flere podcasts, både danske og udenlandske. I årene 2013-18 var jeg formand for Healer Ringen, healernes brancheforening i Danmark. 

reiki terapi healing regression kanalisering